Eltiyle ilgili sorun
kelebekk506 aileye ilk girdigi icin kendini kaynana pozisyonuna sokuyor benim dedigim olur benim istedigim olur diger eltilerlede ayni halde ama cidden artık eşimle sorunum yokken surekli bu kadin yuzunden bana laf soylemesinden biktim iyi davra iyi davran ,iyi davrandım daha napim alip kucagimdami sallayım yine yaranamadim sikayet ettti sorunlu ya
MonaaRosaa insallah 🤷
XistX hiç susma ezdirme kendini. Böyleleri değerli oluyor
XistX hayir büyüklükle alakasi yok kocan büyük o deyip onun ardına saklaniyor. Benim eltimde benden 1 yaş küçük aileye benden cokk onceden girmis bizim bacimiz artik diyorlar o ne yaparsa yapsin cvp vermeyeceksin diyor eşim bu kadin yuzunden 1 ay esimle küs durduk esimin umurunda olmadı. Sen ezdirme kendini koca adam olsa zaten eltin aranda kalmazdi sen agzina geleni soyle bunlara insanlik iyilik yaramiyor malesef benim de basimda var seni cok iyi anliyorum
kelebekk506 bi bende yokmuş desene sinir bozucuu
kelebekk506 yani ben biraz sabrettim ve bazı şeylere de eşim şahit oldu gördü daha sonrasında ben eşime gerekeni söyledim annen ve ablan ile arama girersen sen kaybedersin ben onları jallederim sen bana bırak dedim gereken cevabı verdim eşim bu durumda bana ağzını açamaz çünkü benim yaptığım birsey yok ortada oda neyin ne olduğunu görüyordu az çok senin esin onların doldururuşuna geliyor sanırım o yüzden sana tepki gösteriyor önce yumuşak bir dille eşini kendi tarafına çek gerisi hallolur
XistX valla tatlım o işler öyle olmuyor beni ilgilendirmez der geçerim ben sonuçta kardeşine bisey yapmayacaksın sen eltine yapacaksın eşine diyeceksin ki sen kardeşinle görüş ben onun karısı ile görüşmek istemiyorum ama bunu öyle pat diye değil yavaş yavaş eşinin huyunu sen bilirsin onu işleye işleye söyle ki esin aradan çıksın ondan sonra Eltini zaten halledersin o iş 2 dakka yani
Leyliiiiiii aynen dertsiz başımıza dert aldık