(Kısa kesmeye çalıştım ama uzun olmuş🙈 okuyan olursa tesekkurler)
Elti benden 15-20 yas buyuk biri.Senelerce eşimin evinde kira vermeden oturdu,evleneceğimiz zaman çıkmak zorunda olduğu için sürekli huzursuzluklar sorunlar çıkardı evlenmemizi bu yüzden hiç istemedi.Bir araya geldiğimiz zamanlarda ben konuşmamazlık yapmadım bunca yaşattığı sorunlara huzursuzluklara rağmen ben bişey yokmuş gibi davrandım.Geçen gün eşimi aramış karın bize çok soğuk davranıyor geldiğimizde yüzümüze bile bakmıyor beni arayıp sormuyor sadece çocuklarla konuşuyor diye şikayet etmiş…. Eşimde bunu bana söyledi,bende dedim karşımdaki bana nasıl davranırsa ben öyle davranıyorum kendisi çokmu iyi davranmışta benden bekliyo nezaman gelse babasını sanki öldürmuşum gibi düşmanca bakıyo ters davranıyo dedim,eşimde yengesini savundu zamanında çok çektirdi diye sen kin tuttun ondan böylesin yapılanı unutman lazım sen böyle oldukça ben abimlemi görusmeyim arammı bozulsun istiyosun dedi,burda esimede cok kızdım evlenecegimiz zaman onca yapılan seyleri bilmesine ragmen beni kin tutmakla sucladı beni ona karsi allah bilir tlfda savunmadı bile, eşime göre zamanında olmus bitmis gecmis ben uzatıyorum.aslında benim yaptigimda bisey yok ne surat yapiyorum ne tavir ne ters davranis,sadece yengesi arayip arayip doldurdugu icin bide numadan aglama huyu vardir onu yaptiysa ben suclu oluyorum. Dun aksam eşimi aradi yine size oturmaya gelicez diye esimde tamam dedi.
Sorum şu… bize geldiğinde ben kadına desemmi benimle ilgili bir sorunun varsa bana direk söyle benimle çöz sorununu,eşimi arayıp beni şikayet ettiğinde hiçmi dusunmuyosun acaba evliligi zedelenirmi evde huzursuzluk çıkarmı bunları dusunmedinmi,seninle ilgili bi sorun oldugunda bende abiyimi arayım seni sikayet edeyim bu boylemi olur dogru olan bu mu… yani geldiginde ne diyim ben acayip taktım beni sikayet etmesine…
resmen eşimi doldurup evde huzursuzluk cikarmak icin yaptigi ortada, belkide ufacik seyde kocamla kavga edeyim diye yapmaya devam edicek. Burda en kizdıgımda esim sen olanları bilmene ragmen seni doldurmasına nasil izin verirsin nasil onun dediklerine gore bana tavır sergilersin.

XistX evet bunu eltinize sorun ama size geldiğinde yapmayın eşinize kendisinin yaptığı hareketleri siz yapmış gibi gösteren kadın o an evinize geldiğinde o soruyu sorunca bu sefer millete bizi evine istemiyor bilmem ne diye başka tarafa çeker yine sizi bir şekilde haksız çıkarır görünüşe bakılırsa eltinizin bir otoritesi var ve eltinizin söylediklerine inanıyorlar ortada kim haklı kim haksız belli ama kendine inandırıyor insanları siz evinize gelince bir şey yokmuş gibi davranın bence daha sonra arayıp söyleyin bana kalırsa.
    Ama söyleyin yani pesine düşün bu konunun, benimle ilgili bir sorunun varsa neden beni aramıyorsun ben de mi bir şey olunca eşini arayım diye bir sorun öğrenin bakalım derdi neymiş.

MonaaRosaa ben geldiğinde konuşayım diye dusunmustum ama dediginde dogru bu defa bizi istemiyo deyip daha cok uzatıp tartisma cikaracak. En bastan beri beni dusman gibi gormesinin tek sebebi ben olmasaydim eşim evlilik dusunmeyen biriydi eşim evlenmezse o evde beleş oturmaya devam edecekti rahatıni bozdum diye bana tavır almasının tek sebebi bu eşimde bunu biliyor.sinirimi yenemiyorum sen bu kadinin boyle oldugunu bile bile nasil dolduruşa gelebiliyosun yaşı bizden buyuk diye her yaptigini ben nasil gormezden gelebilirim yaşının buyuk olmasi herseyi unutturmuyor.

XistX işte uzun yıllardır o ailede olduğundan bir otoritesi olmuş eltinizn bu yüzden eşiniz ortadaki sorunun farkında olmasına rağmen bunları görmezden geliyor. Aynı şey benim başıma gelseydi dediğim gibi evime geldiğinde gayet güzel ağırlardım eşim de görürdü hem bunu sonra da arar her şeyi sorar derdini öğrenmeye çalışırdım baktım laftan anlamıyor uğur olsun der kapatırdım vallahi kimse için huzuru kaçırmaya değmez hele böyle insanlar için hiç değmez hakkınızı arayın valla.
        Ha eşiniz yok ben abimle gorusmeyecek miyim falan derse ben eşinden dolayı görüşmek istemiyorum abin orada git sen görüş ben sana görüşme demiyorum ama onların dolduruşuna gelip benim huzurumu kaçırma deyin

XistX kesinlikle böyle söyleyin. Ben burda sinirden kudurdum koca karı olmuş hala nelerle uğraşıyor lafınızı esirgemeyin kendinizi ezdirmeyin. Eşinizinde ağzına tükürün bi güzel. Sen kimsin eşimi arıyorsun ya

XistX ya erkekler çabuk dolduruşa geliyorlar fıtratlarında var bu bence 😂 eşinizi çevirmek sizin elinizde eltiniz sizden önce davranıp sorunları kendi açısından anlattığı için siz haksız görünmüşsünüz bundan sonrası sizde artık

Deleted16 evlenmeden kadınla ilk tanistığım an bana dedi ki,ben evden cıkmam ama haberin olsun baska ev bulun,ben o an saflaştım neden bahsediyor ne evi ne cıkmaması dedigini bile anlamadım sonradan eşim dedi evden cikaricaz diye sana onu soyledi diye.bu hirstan dolayi kimsenin huzurunu kacirmaya kimsenin hakki yokki.esimde bunlari bilmesine ragmen ne derse tamam suclu kim ben sinirim gecmiyor bi turlu.cocuk dusunuyordum emin ol suan onu bile ertelicem o psikolojideyim yarin obur gun doldurusa gelip devamli benle kavga edicekse ne gerek varki

Aynı şeyi benim gorumcem ve kaynanam da yapıyordu en son aradım gorumcemi verdim ağzının payını sonra kayananama verdim veristirdim ikisiyle de görüşmüyoruz şu an eşimi hala arayıp beni şikayet ediyorlarmı bilmiyorum ama bunu kaç kez yaptılar en son bir patladım bunlara nokta oldu yani eğer şimdi önüne geçmezsen birdaha gecemezsin önlemini al bu duruma karşı

Leyliiiiiii benim eşim laf soylememe izin vermiyorki ben laf soylersem abisinle arası bozulurmuş sirf bu yuzden hakli ben olmama ragmen bunlari esim kendiside bilmesine yasamasina ragmen sirf arasi abisinle bozulmasin diye bana laf ettirebiliyor cevabini veremiyor.esimin kafası sana ne derse desin alttan al arani bozma seni ezsinde tavirda yapsin yeterki aramiz bozulmasin abicigimle o mantikta,bende surekli bu huzursuzluga katlanmak zorunda degilim

XistX ben olsaydım direkt bize geldiklerinde söylerdim Fatma* yenge geçen Ali’yi* aramışsın yaa sana soğuk olduğumu mu düşünüyorsun gerçekten çok üzüldüm, Ali’de* üzülmüş yengem seni nasıl yanlış anlamış diyor, keşke böyle hissettiğinde eşimi aramak yerine olay esnasında bana söylesen bende aciklardim sana ya, ahahah geçen bizim 5 yaşındaki komşunun kızı da böyle yapmış bana kusunce annesine şikayet etmiş hahaha, tarzı bir konuşma yaparım özellikle de eşimin ve eşinin yanında yaparım. seni şikayet edip bide evine gelmek için eşini mi arıyor 🙄 isimler sallamasyon 😄

XistX öyle tabii ama yapacak bir şey yok siz düzelteceksiniz ortalığı artık

XistX kendj esjmi okudum sanki o da bana sen kincisin ona iyi davranacaksın surekli der baski yapar halbuki birsey yaptigim da yok. Eltin kendini o aile de üstün görüyor o evin gelini degil de sana gorumcelik yapiyor seni eşine de sikayet ederek ayar vermesini eltine itaat etmeni istiyor kisaaca o agzina s.çsa da o haklı olacak… susma boylesine inceldigi yerden kopsun alsin koynuna da onunla yatsın…….

XistX eşiniz abisiyle arasının açılmasından korkuyor dediğiniz gibi. Aslında her şeyin farkında. Siz o kadınla kendi aranızda çözün bence. Baktınız eşinizi aramaya devam ediyor sizde onun eşini arayın huzur bozun 🤯

XistX zaten sucun buyugu EŞ de yengesi ile karisi aarasinda kalıyor yengen kim ki ya

Leyliiiiiii peki eşin sana kapiyi gostermedi mi bende boyle YAPMAK istiyorum ama eşim diretiyor aileme saygili olacaksın diye