Annafreud annemler bir sene uğraştı her kremi denedi eczanede karışım bile yaptırdılar. Ben eşim kızım da 2 ay çektik birde hamileydim biz hemen atlattık ama ömrümden ömür gitti çok zor çok kötü bir hastalık hala karnimda tırnak izleri var üstüne hamilelikte karın çatlaması yüzünden zaten kasintim vardı birde o üstüne gelince fena oldu. İlk önce kükürt sabunu alın saçlar dahil bütün vücudu onla yıkayın. Banyodan çıkınca kwelleda galiba ismi o losyonu vajina dahil ensede saç diplerine kadar iyice sürün yatin. Sabah duş alın üstünüzde kıyafetler , kullandığınız havli lif , yattiginiz nefresim takımı hepsini en az 60 derece de yıkayın yorganı yastığı balkona atın diyeceğim ama kış ayındayız çöp poşetine koyun akşama kadar kalsın sonra temiz nevresim geçirin ama özellikle tersinden dikişli olan yerleri utuleyin bu ütüye iç çamaşırları havlu lif kıyafetler dahil akşam tekrar losyonu sürün sabah yıkanın 1 hafta banyo , losyon , ütü , her şeyi yıkama çok önemli benim adım deliye çıkmıştı binada üstelik yeni tasinmistim arkamdan konuşuyorlardı hergun çarşaf yıkanıp yorgan havalandirilir mi diye 😂 sebebini öğrendiklerinde helallik istemişlerdi neyse 1 hafta yaptıktan sonra herşeye 10 gün ara verin sonra tekrar 1 hafta da işleme devam bak en önemli olan şey ütü anneme anlattım doktor böyle diyor dedim aman kim uğraşacak hergun nevresim yıkayıp ütü yapmakla dedi 1 senesini aldı sonra dediğime geldi öyle atlattilar