2minikmucize bugsbunnyy siz kararlı olun yapmayın boşanma davasında tek celsede boşuyor bu sebepten ötürü eşimden hiç duymadım zaten günah olan hiçbir şey yapmıcamı biliyor
2minikmucize Kirpapatyasii valla benim eşimde oral yap diyordu hiç yapmadım 6 sene boyunca kafamı ütüledi resmen ama demiyor tabii kararlı olduğunuzu gördüğü zaman vazgeçer belki boşanmakla tehdit edebilirsiniz mesela
Kirpapatyasii 2minikmucize yok eşimde ısrar eder biraz ikna edemeyince vazgeçer. Kavga boyutuna gelmedi çok şükür 😂
2minikmucize bugsbunnyy yaşıyor musunuz ters ilişki benim için boşanma sebebi gözünün taşına bakmam iki çocuğumun olduğunada bakmam
2minikmucize Kirpapatyasii a iyiymiş🤣bazı kullanıcılar yazıyor sabanı diye ama ben gerçekten üzülüyorum evlenmeden önce konuştuğum kişide dile getirmişti direk ayrıldık tabi Rabbim yaşatmasın
bugsbunnyy 2minikmucize hayır sadece bir kere oldu oda sussun diye baktım tekrar istiyor dedim hayır ben istemiyorum kızıyorum yani
2minikmucize bugsbunnyy anlam veremiyorum iyi demiyorsa derse eğer habersizse orasına parmak atın ama sert görsün nasıl bir şey zaten o oraya nasıl giriyor anlayamıyorum
eadrn Zorla yapmaya kalkarsa afedersiniz ama yapıverin birZ kakanızı görsün gününü ne bu hak yolu varken bok yolu merakı anlar işte 😄😄