• Muhabbet
  • Abimin düğünü var ama ben çok endişeleniyorum

Asyanese nekadar kaçarsan pimpirikli olursan okadar gelir bulur kendinden örnek vereyim heryere çift maskeyle gider ellerimi sık yıkar şişelerce kolonya dezenfektan bitirmisliğim var sonuç en dikkatsizimiz olan yakalanmadı ben yakalandım o yüzden çokta şapmayin

Benim babam kimseyle temas etmez maskesini asla çıkarmaz o kadar dikkatlidir ki anlatamam ama oldu koronayı yani artık korona var ve 3. Senesine doğru gidiyor aşınız varsa zaten geçirseniz bile hafif atlatacaksınız çocuklar içinde öldürücülüğü yok bu kadar kasmamalısınız

Asyanese bence bu kadar abartmayın ve abinin burnundan gelmesin düğün. Adınız var sonuçta ve bu virüsü herkes geçirecek illaki yapacak bir şey yok maskeni tak mesafeni koru yeterli abin için düşün ilk defa evlenecek sevdikleri yanında olsun isteyecektir

Asyanese bence hiç bu kadar abartmayın benim de iki yaşın da kizim var. Bu kadar endişelenmek yerine anın tadını çıkarın bence 🙂 endişenizi anlıyorum ama bu kadar korku da iyi değil belayı çeker derler 🤦🏻‍♀️

Asyanese hiç dışarıya hava almaya da mı çıkmıyorsunuz?

Asyanese bence biraz sakinleyin panige kapılmayın aşırı derecede korundugum halde yakalandim bende ailede olduğu zaman önüne geçmek mümkün olmuyor herşey tek sizin dikkatinizle olmuyor yani herkesin korunması gerekiyor içinizi ferah tutun önleminizi alın gerisi tevekkül 😊

Asyanese bencede arkadaşların dediği gibi bu kadar paniğe kapılmayın sakınan göze çöp batar misali.. inanın halam marketten aldığı kağıt paraları bile yıkardı covid geçirdi. Benim evde yaşlı anne babam var ailemde birsürüde yaşlı var pandemi başından beri hiç bi zaman şiddetli derecede sakınmadım. Geçen aylarda abim evlendi kına aşırı aşırı kalabalıktı insanlar masa bulamadı nikahımızda ondanda kalabalıktı dalgınlıktan doğru dürüst maske bile takamadım ama şükürki ailemden ne anne babam ne babannem ne başka yaşlı biri kimse covide yakalanmadı. Artık bencede bu haftalıkla yaşamayı öğrenmeliyiz. Çevremdeki herkes yakalandı şükürki bir kere bile yakalanmadık tabi dikkat ettik ama aman amanda sakınmadık kendimizi

Asyanese bu kadar abartmaya gerek yok bence herkes bu hastalıkla yaşamayı bir şekilde öğrendi bu hastalığın bitmesini beklerseniz de daha çok beklersiniz zaten bitmeyecek aynı diğer aşısı olan hastalıklar gibi olacak ve oldu da …asinizi da olmuşsunuz bence abartmayın . Ayrıca çocuğunuz 2 yaşında ve çocuklar bu hastalığı neredeyse hiç hissetmiyor bulassa bile çok da olsa grip gibi yapıyor bende atlattım oğlum da atlattı o da 2 yaşındaydı bı iki kez oksurdu o kadar

Asyanese ooo sen bu kadar takıntılı olursan değil düğünde her zamanda yakalanirsin covite…ya kimseyle sarılma öpme ,maskenize çıkarma tamamdir

Asyanese ohuu siz çok fazla abartıyorsunuz hergün dışarda olan insanlar var eşiniz çalışmıyor mu oda dışarı çıkıp geliyor insanlarla yan yana oluyor ben çevremden gördüğün kadar ben dahil koronadan korkanlar korona oluyor ben evden dışarı çıkmam bakkala bile gitmediğim halde korona oldum atlattım şükür böyle korkuyorsanız aşınızıda olmuşsunuzdur kesin maskenizi takın gidin keyfinize bakın eğlenin

Asyanese

Bebeği birine emanet et sonuca kücük değil yiyip içen cocuk 2 yasında biri 3 4 saatliğine baksın hala elti kayınvalide VS

Asyanese merhabalar kötüyü düşünüp üzerinize çekmeyin çok evham yapmayın size bunları örneklerle anlatmak isterim babamlar bu hastalıktan dolayı kendilerini kaybettiler resmen yaz boyu yazlıkta kaldılar arada gelip giden babam hiç gelmedi en son dönüş zamanı havalar soğudu geldiler ikinci gün covid oldular keza bir akrabamiz kronik rahatsızlığı olduğu için atlamam zor dye kadın çok dikkat ediyrdu hatta anlatiyr çift maske dezenfektan vs neler neler iki kez geçirdi ve bunun gibi çevremde birsuru örnek var hatta dün bir arkadasimizin ailecek covid olduğunu öğrendim burada tayinciler görüştükleri kimse yok aile olarak ama yinede yakalandılar bana gelecek olursa covid çıktığı günden beri asla abartıya kaçmadım normal düzende kaldım dışardan gelince eller yikanir vs vs harici dezenfektan elime dahi sürmedim ama yukarıda bahsettiğim kişiler şişe şişe dezenfektan bitirdiler yani diyeceğim şu korkmayın olacak zaten oluyr ha olursanız da gribal enfeksiyon gibi atlatıyor genç yastakiler yine korkmayın inşallah 🙏

Artık virüsün psikolojik olduğuna inanıyorum 💁🏻‍♀️