Arkadaşlar baya uzun zamandır postları okuyorum ve bugün hesap açıp bende sizlere birşey sormak istedim.
Evleneli 3 yıl oldu ve eşim bana bı kere bile oral yapmadı. Önceden göğüslerimi yalardı en azından şimdi çocuk emiyor diye onuda yapmıyor, sadece öpüyor kendine oral yaptırıyor giriyor çıkıyor bitiyor bı kere bile boşalamadm hep ondan gizli mast. yaptım suçlusu o asla pişman değilim. Bide gecelik, tanga, vs. Giydiğim de kendinden geçiyor ilişki bittikten sonra ne yaptığını hatırlamıyor. Tam o sırada kafasını aşağı doğru bastırıyordum ki yalasn diye yok yok yok. Defalarca dile getirdim günlerce küs kaldm ama değişmiyor nedenini söylemiyor. Geçen yine tartıştık sen hep kendi zevkinin peşindesin benimde ihtiyacımı düşünmüyorsun dedim hâla benimle konuşmuyor 1 hafta oldu yanaşmadı. Bende libidosu yüksek bı kadınım arzulanmak hoşuma gider. Bu ateşle gittik yanmayan oduna denk geldk ya 😂
Sizce nasıl düzeltebilirim bu sorunu. Gerçekten çok sıkıldım

Kirmizibalon ay benimki de yapıyordu bana sonra ertesi gün dudağım da ucuk çıkmış diyince bende ona bağladım bşr daha yapma istemiyorum dedim ve bayağı tartışmıştık sonra bırakmadım bir daha yapmasını

Kirmizibalon bende eşime oral yapıyorum ondan yapmasını beklemiyorum çünkü erkeklerinki bize göre daha hijyenik eşimin bana yapmasını hoş bulmam çekinirim yeterince beni elinden geldiğince mutlu etmeye çalıştığı için olabilir belkide herkes yaşamayabiliyor bazı kadınlar eşlerine hiç oral yapmıyormuş eşimde hiç zorlamadı beni ben hep yoldan çıkardım adamı bu şekilde hala bile alma miğden bulanırsa falan diyor mutlu oluyorum ilişkiye renk kattığını düşünüyorum canım sıkıntı yapma bence eşinizinde üstüne gitmeyin mutluluğun tadını çıkarın canım ❤️

Kirmizibalon spn cümle efsane yanlız😂ya sen zevk alamıyorsan ilişkiye girme o zaöan sana zevk veremiyorsa bu onun sorunu senin değil sen de ona yapma o zaman

Bazı erkekler sex de ve cinsellikle çok iyi performans gösterebilir ama vajenden gelen o koku rahatsız ediyor olabilir, cinsellikte karşılıklı büyük sıkıntı yoksa yalatma gitsin.

minionss ben ona yapıyorum çünkü o bundan zevk alıyor onun zevk alması beni de etkiliyor, sadece bende yaşamak istiyorum o duyguyu o yüzden sormuştum teşekkür ederim yine de fikrin için ☺️

Kirmizibalon eşim ilk zamanlar çok isterdi ben utanırdım yeltenirdi iterdim falan bi gün artık dayanamadım çok istekli bi gündü izin verdim ne aptalmışım o zamana kadar boşuna ilişkiye girmişiz sende ısrarcı ol

Kirmizibalon Bu ateşle gittik yanmayan oduna denk geldk ya 😂

😅 Ahahah sevdim güzel lafmış😁🙈

Kirmizibalon midesi kaldırmıyor demek :) benimde eşim yapmaz bende yapmasını istemem ,düzenli giden bir ilişkiniz varsa takılma

3 yıllık evliyiz geçenlerde ilk kez yaptı eşim ben istemeden. Merak ederdim nasil bisey diye. Sonra yapmak istedi izim verdim ama ben daha ona yapmadim. O yapmıyorsa sizde yapmayın. Zevkine düşkunse size de yapar