Regl dönemi haricinde eşofman giymem evde 😂 yaz kış dekolte tercihim ya kendimi daha rahat hissediyorum takar takıştırırım sabahları evin işi biter bitmez kendimi süslerim alışkanlık gençlikten, 🤷♀️ Türkiye de online alışveriş yapmıyorum o yüzden link veremiycem ama kışlık kazaklarda sırt dekoltesine bayılıyorum mesela genelde öyle terch ediyorum 😂 keşke benim eşimde önemsese ama nerdeee hep gözü alıştığından galiba görmüyor artık beni bu da kötü aslında 😂
Evde seksi giyinme
Katty yoo hiçbişey demiyor😂 keşke dese istese şöyle giyin diye
Katty ayy ben soğuktan it gibi titresem bile asla giyimimden ödün vermem canım sende pentiye bir bak istersen dekolteli üstler çok var
Queen_Mommm 😂😂 boşver o zaman istekte kötü böyle karşılayamayınca 😂
alyakusum01 teşekkür ederim ama dekolteli triko bişeyler istiyorum genelde ya crop var ya da büstiyer pijamalarda da var mı dekolteli
Katty Kız daha iyi destekli tak adam bayılır 🤓😂
Esmerkiz39 yok canım çocuklar küçük memeler yerinde 😂
Queen_Mommm ay ben eskiden öyle giyerdim şimdi tam rahat 🤣🤣🤣
Katty canım ben -20 olan ilimizde bile tangayla gecelikle geziyorum 😂 çok güzel gögüs kısmı dekolteli atletler var onlardan giyiyorum altınada şort yada tayt çok seksi duruyor.
Katty bu soğukta kız ben iki çorap giyiyorum hala ısınamadım üst zaten kalın 🤣
Katty elbette var ben birsürü aldım hep yarım üst çok sexsiler bir bak istersen canım
- Düzenlendi
Katty ben genelde tayt ve crop bustiyer giyiyorum. Göğüs ya da sırt dekolteli olanlardan. Ya da şort, mini etek üzeri atlet croplardan, alta da her daim tangayı çekerim 😊😊
Katty ben dar tayt giyiyorum hatta aldığım taytlar hep bir beden küçük aliyorum tamamen vücudu sarıyor üzerine de göğüs dekoltesi olan bir yarım bady giyiyorum. Saç makyaj. Yerden bı şey almaya egilsem arkama yapışmış bir adam var. Çocuk var diyorum sende böyle giyinip beni delirtme diyor. Akşama diyorum geceyi dört gözle bekliyor hatta bazen oğlumun uyuduğu ana denk getirip yapışıyor 😄