Evde seksi giyinme
Seksi_hatun tmm tatlım teşekkürler 😊
Katty tamam işte göğüs gekoltesi aç 😄😄😄 sana benim tarzımı söylicem aklına yatarsa öyle de ginie bilirsin bak şimdi benim en basit ev halim kış olduğu için diyorum çok ta kalın olmayan yakası daire olan bir (türkçe ne deniyor bilmiyorum adına) sanırım buluz deniyor altına dar eşortmann ayaklarına dikkat et ayak bileklerin açık olsun saçını da açık bırak topuz falan yapma imce de makyaj sür hep parfüm kullan
Katty Canim valla bulunduğum yerden alıyorum genelde küçük butik tarzı yerler ama.oyle.pahali ürünler satan butikler değil
- Düzenlendi
Katty bende evde hiç tayt Sweat pijama giyemem sevmiyorum. Crop büstiyer Mini etek mini şort mini elbise giyerim hep dekolteli eşim çok memnun valla böyle giyinmemden 😂
biroglanannesi maşallah 😂 etekle rahat edemem valla 😂
Katty bralet askılı tarzı giyebilirsin
- Düzenlendi
Katty eşofman sweat takılırım genelde eşim makyajı vs pek sevmez haftada 1 falan yaparım evdeyken sütyen takmam işten geldiği zaman benden önce göğüslerimi yoklar aslanlarım ne yapıyor diye 😂 tabi bı dediğim kışın böyle yazın sürekli atlet tarzı şeyler giyerim şortla veya elbise tercih ederim
Hortlanmış Bi post, 😅😅 2 yıl 😅
Ay bir Benimki mi böyle yazın evin içinde mini şort ince askılı atletle dolaşıyorum hiç giymeseydin çıplak gez diye laf atıyor bana şakasına. Her yerin ortada falan der, makyaj yapsam nereye gidiyoz der. Benimki sadelik seviyor sanirim, makyaj sevmez dekolte falan sevmez