Şimdiki aklım olsa işe girmeden evlenmezdim, sadece eşimin korunmasına müsade etmeyip kendimde korunurdum, evliliği oturtmadan çocuk sahibi olmazdım, 7 bin TL alacağım işi eşim istemiyor diye reddedip onun 10 TL bırakmasına muhtaç kalmazdım, bana ilk küfüründe terk ederdim, bu kadar merhametli olmanın aptallık olduğunu bilirdim.. siz siz olun huyu güzel eşinizin kıymetini bilin herkese nasip olmuyor..
Şimdiki aklım olsa..
Nurisdeniz34 İşte bu yüzden it gibi çalışıp paşa gibi yiyorum minnetim yok valla ne eşime ne aileme
Papatyagelin01 tebrik ederim ben aklımı kullanamadım malesef.
Nurisdeniz34 Belki klişe gelecek ama sen en değerlisin ve istersen bu saydıklarının hepsini yaparsın. O muhtaç olduğunu sandığın et parçasından daha önemlisin bu hayatta. Çünkü sen kadınsın, Annesin. Umarım herşey gönlünce olur 💜
Nurisdeniz34 okurken içimde bir burukluk oldu senin yerine bende kötü oldum insallah bu keşkelerin yerini iyikiler alır 😞
Papatyagelin01 İt gibi değil Aslanlar gibi dimdik ayaklarının üzerinde duruyorsun. Ne mutlu sana 💜😍
Papatyagelin01 benim eşim çalışmama müsaade etmiyor ya oğlumuz var kim bakacak diyor bana
Esmerkiz39 valla gece gündüz çalışıyorum
Esmerkiz39 öyle canım tek isteğim bebek doğunca işe girmek eşimin yapmadığı her şeyi kendim yapabilmek
Rouge umarım çok teşekkür ederim
Şimdiki aklim olsa borçlari bitirmeden hersey düzene oturmadan hemen çocuk yapmazdim
Pişman değilim cok sukur bi tanee prensesim var ama bu devirde borcun varsa cocuk buyutmek baya zor
Nurisdeniz34 yazarlıktan kim para kazanmış dediler bana. Boşuna uğraşma gözlerini yorduğuna değmiyo dediler 10₺ için 2-3 saat yazı yazdım vee kimsenin yapamaz dediği şeyi 1 yıl içerisinde başardım 💪🏻 şuanda kendi evimden hiç dışarı çıkmadan kendi paramı kazanıyorum. Şimdi bana bırak dediklerinde bıraksaydım eminim keşke başlasaydım diyecektim. O yüzden umarım hayatınızın geri kalanında keşkeleriniz olmadan yaşarsınız 🌸 hiçbir şey için geç değil