Cikolatali-waffle Herkes kesesine göre gitsin ev baksın. Ben kiracıma vermişim 1315e siz 4000 lira istiyorlar diyosunuz. Bana laf atamazsınız burda, gidin başka başlık açın orada değerlendirin muhatap olmak istemiyorum sizinle
TÜFE Kiracı
K70 bende öyle yaptım zaten
Snowflake oh iyi yapmışlar size. İnşallah dava açarda mahkeme sonuçlanana kadar kira ödemeden oturur. Size böylesi mustehak çünkü. Sizin gibi doyumsuz insanlar yüzünden millet sokakta yatacak neredeyse. Bizimde kirada evimiz var 1000 TL’ye verdik istesem evden de çıkarırım ama o günaha girmeye gerek varmı!
İstanbul’da kiraciyim 1750 2+1 çatı katında oturuyorum verdiğiniz fiyat gayet iyi fazlası da onu zorlar zaten piyasa ortada ama inanın 2 çocuğum var eşim çalışıyor sadece ve çok zorlanıyoruz maalesef 🙄
Snowflake uymak zorundasınız yeni kontrat yoksa kiracın haklı bunu en basında düşünüp ev oranlarına göre kiraya vercektiniz düşük verip biranda %19 üstü zam yapmazsınız mahkemeye verseniz seneler sürer siz zararlı cıkarsınız
Ayrıca ister miami de ister dünyanın öbür ucunda tatil yapsın bu sizi ilgilendirmez ki
Kira sözleşme VS herşey elinizdeki kagıtlarla işler bence cok zorlamayın siz zararlı cıkarsınız
_Vega Benim karnımda gözümde tok merak etmeyin, kiracımla anlaştım zaten kimseye hesap vermek zorunda değilim ben buraya fikir almak için yazdım linçlenecek bi durum yok! Tüfeye göre zam yaptık, kiracımda bende mutluyuz.
mamacita kimseyi evden çıkarma gibi bi durumum olmadı kiracıyla anlaştık TÜFE üzerinden yasal hakkı neyse onu verdi 1315 liraya anlaştık durumu olduğu için 12 ay peşin vermek istedi.
Patmem TÜFE oranında yaptık 1315 liraya anlaştık sözleşmenin dışına çıkmadık bizde hiçte zorlanmadı 12 aylık kirayı peşin ödedi. O da mutlu oldu bizde
2bebelianakurt Kadın demese tatile gittiğini gidip onu takip edecek halim yok. Durumu gayet yerinde birisi olduğunu ima etmek için yazdım bu durumu. Zaten hali vakti yerinde olduğundan 12 ay peşin ödedi TÜFE neyse onun üzerinden kira arttırımı yaptık. Anlaşmayada vardık cok şükür 🙏
Efsun Bu sene TÜFE %19 onun üzerinden yaptık bizde. Sözleşmede ne yazıyorsa onu istedik. Anlaşmayada vardık cok şükür 🙏
Snowflake Hemen U dönüşü tabi.Allah ım fırsatçılara fırsat vermesin.Benim evimde var.Etrafta insanlar 4000den aşağı ödemiyor ama benim kiracım 1400ödüyor.Her sene kendisi 100er 100er arttırıyor.3çocuğu var kalkıp böyle bir kötülük yapamam.Çıkaramam,arttıramam fazla.Benim vicdan ım el vermez.
Snowflake valla kesemize göre bakıyoruz ama bulamıyoruz. Kiralardan ahberiniz yok sanırım hanımefendi. 3000 e bile kira yok şuan piyasada. Biraz dolu konuşalım isterseniz
Snowflake edebim zaten yerinde sizden öğrenecek değilim. Evet piyasa böyle diye diye kiralara bindirdiniz yokun halinden anlamıyorsunjz boşuna aklamayın kendinizi yorumları da gayet okudum. Neyse uğraşamıcam iyi günler
Cikolatali-waffle Ev sahipleri hiç bir zaman kiracıların halinden anlamaz bu yazılı olmayan bir kuraldır😂 Allah tüm kiracılara hayırla oturabileceği ev nasip etsinde çekmesin kimsenin ağız kokusunu😒
Ayysssn canım şöyle diyim 1.5 dene önce ev sahibi bizi sebepsiz canım istiyor diye evden çıkarttı. Bir ev bulduk taşındık adam bize hiç birşey demedi tuttuk evi şimdi ce evi sattı ben sizd demiştin o zaman bir sene sonra satıcam diye diyor. Halbuki demedi. Şuan 1600 kira veriyorum 3.500 a ev bulamıyorum yok inanın yok. 2 çocukla napıcam bilmiyorum martta çıkıyoruz imza attık ama nereye çıkıyoruz bilmiyorum 🤷🏻♀️ aminn inşallah Allah bir oda da olsa ev nasip etsin
Cikolatali-waffle Allah yardımcın olsun canım inşallah gönlüne göre bi ev bulabilirsin