_Vega Benim karnımda gözümde tok merak etmeyin, kiracımla anlaştım zaten kimseye hesap vermek zorunda değilim ben buraya fikir almak için yazdım linçlenecek bi durum yok! Tüfeye göre zam yaptık, kiracımda bende mutluyuz.

mamacita kimseyi evden çıkarma gibi bi durumum olmadı kiracıyla anlaştık TÜFE üzerinden yasal hakkı neyse onu verdi 1315 liraya anlaştık durumu olduğu için 12 ay peşin vermek istedi.

Patmem TÜFE oranında yaptık 1315 liraya anlaştık sözleşmenin dışına çıkmadık bizde hiçte zorlanmadı 12 aylık kirayı peşin ödedi. O da mutlu oldu bizde

2bebelianakurt Kadın demese tatile gittiğini gidip onu takip edecek halim yok. Durumu gayet yerinde birisi olduğunu ima etmek için yazdım bu durumu. Zaten hali vakti yerinde olduğundan 12 ay peşin ödedi TÜFE neyse onun üzerinden kira arttırımı yaptık. Anlaşmayada vardık cok şükür 🙏

Efsun Bu sene TÜFE %19 onun üzerinden yaptık bizde. Sözleşmede ne yazıyorsa onu istedik. Anlaşmayada vardık cok şükür 🙏

Snowflake Hemen U dönüşü tabi.Allah ım fırsatçılara fırsat vermesin.Benim evimde var.Etrafta insanlar 4000den aşağı ödemiyor ama benim kiracım 1400ödüyor.Her sene kendisi 100er 100er arttırıyor.3çocuğu var kalkıp böyle bir kötülük yapamam.Çıkaramam,arttıramam fazla.Benim vicdan ım el vermez.

Snowflake valla kesemize göre bakıyoruz ama bulamıyoruz. Kiralardan ahberiniz yok sanırım hanımefendi. 3000 e bile kira yok şuan piyasada. Biraz dolu konuşalım isterseniz

Snowflake edebim zaten yerinde sizden öğrenecek değilim. Evet piyasa böyle diye diye kiralara bindirdiniz yokun halinden anlamıyorsunjz boşuna aklamayın kendinizi yorumları da gayet okudum. Neyse uğraşamıcam iyi günler

Snowflake Zaten yapmanız gereken buydu. Ben hesap sormadım siz hesap verme gereği duymuşsunuz

Cikolatali-waffle Ev sahipleri hiç bir zaman kiracıların halinden anlamaz bu yazılı olmayan bir kuraldır😂 Allah tüm kiracılara hayırla oturabileceği ev nasip etsinde çekmesin kimsenin ağız kokusunu😒

Ayysssn canım şöyle diyim 1.5 dene önce ev sahibi bizi sebepsiz canım istiyor diye evden çıkarttı. Bir ev bulduk taşındık adam bize hiç birşey demedi tuttuk evi şimdi ce evi sattı ben sizd demiştin o zaman bir sene sonra satıcam diye diyor. Halbuki demedi. Şuan 1600 kira veriyorum 3.500 a ev bulamıyorum yok inanın yok. 2 çocukla napıcam bilmiyorum martta çıkıyoruz imza attık ama nereye çıkıyoruz bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ aminn inşallah Allah bir oda da olsa ev nasip etsin

Biz de ailemle şu an kiradayız. Ve 900 olan kiramızı 1500 yapmak istedi ev sahibi 😡 gerçekten insanların vicdanları kurumuş

Ev sahiplerinin çoğu vicdansız kiracıyı asla düşünmüyor Allah’tan bi evleri var bi deprem olsa yerle yeksan olsa da akılları başlarına gelse diye düşünüyorum bazen belirli bi oranın üstünde zam yapamazsınız bi de hep buoranın en üst seviyesinde zam yapıyorlar hiç orta seviyede zam yapan ev sahibi yok bi de kendilerini haklı görüyorlar

Heyyo akılları depremle başlarına gelmez öyle bir duada bulunmuyalım o evlerde canlar yaşiyor ister ev sahibi olsun ister kiraci..

Snowflake sonuna kadar haklı çıkaramazsınız. Yani ne istiyordunuz anlamıyorum ya sizin düşüncenizdeki insanlar yüzünden piyasa bu durumdan. Kontratta yazana göre ve hukuka göre kiracınız haklı işler çirkinleştirirseniz de siz zararlı çıkarsınız zaten