Lagerthaaa o biriken çoktan çıktı canım. Doğum sonrası klasik sorunlar. Yaklassam mi istemiyir mu ay ben çirkin miyim vs hiç girip kendini yıpratma

Saricivciv akşam sordum hep ben geldim şimdiye kadar biraz da sen çaba göster dedi :( bebekten halim kalmiyo zaten benden bekliyomus

Lagerthaaa giy geceliğini suslen puslen çok karşısına. Cilveli ol biraz. İstekli ol erkekler sever azgın kadinlari. İlk bahaneleri bu oluyor genelde yaklaşmaya başlayınca da yorgunum başım ağrıyor ay karnım ölüyorum sanki gibi cümlelerle sürekli mesaj gönderirse sıç ağzına

Dönemseldir bence ,benim eşim hep böyle araya haftalar girer adam sanki bir şey olmamış gibi devam ediyor

Arbuk33 Şuan ki yaptığını yapmıcaksın Ozaman canım.. Erkeklerin üstüne çok düştükçe onlar nazlanıyor bu sefer. Kaçan kovalanır yani, birazda sen kaç.

Yokdahanelerrr ben gidince geri çevirmez asla ama saçma değilmi benden beklemesi yani geçen hafta beden temizligimi yapamamistim ondan 2 gün sonra yapalım dedim ona bozulmuş bundan asla gelmem sana diyo

Arbuk33 valla ne olduğunu bilmiyorum ama tutturmuş ben gelmem sana artık senden bekliyorum ilk adimlari diyo çıldırtacak beni

Lagerthaaa iyi canım birşey yoksa benimki bana yaklaşmayınca bende yaklaşmadım hiç soğudum bende dün yaklaştı ben istemedim bazen laftan değul davranıştan anlıyorlar

Lagerthaaa ay benim eşimde evlendiğimiz ilk günlerden beri öyleydi hep ben giderdim ama her zaman ben giderdim çocuk oldu her istediğimde uyu yat dinlen ben seni düşünüyorum bla bla diye beni hep itiyordu o zamanlardan beri bende gitmiyorum soğudum çünkü şimdi en iyi ihtimal 2 haftada ya da haftada 1 oluyor 4 senelik evliyiz oğlum 2 yaşında bu arada

Deleted3441 kesinlikle öyle ,çok afedersiniz ama ona gideceğime mast. Yapayım daha iyi diyorum çoğu zaman

Lagerthaaa sende üzülme kuzum bu da imtihan işte kimseyede anlatamıyor insan ama kendini kadın gibide hissetmiyorsun ama kendi kendimizi yıpratıyoruuz