• Muhabbet
  • Fikrinize ihtiyacım var(iş yapmak istiyorum)

SWiNDLER Bide simli küllük çıkmış ben çok beğendim mesela, sosyal medya da takipçi lazım.

SWiNDLER instagram sayfası açıp sayfadan shopier yönlendirip satışları ordan yapabilirsin

Bence su piyasada dükkan açmanızı önermem devir sosyal medya devri benimde bir kc ay sonra birikimimle bayliyacagim bir iş inşallah. Öncellikle ben tek bir ürünle ugrayı düsünmüyordum gündemdeki populer urunleri yapacagim siz tek bir sey uzerinden gidecekseniz beben kıyafetlerini öneririm uygun fiyatlı ve kaliteli bulursanız çerez gibi gidiyor. İnstagramdan başlamanız en iyisi hesabinizi isletme hesabi yapip bol bol reklam verip reels videolari cekerseniz kisa surede basari sglanirsiniz. Ama bir tavsiyem daha dolap uygulaması ne urun olursa olsun muhkkak orda da hesabiniz olsun insanlar deli gibi ordn alisveris ypiyor. Ben oraya ikinci el urun koyuyorum butikler sifir koyuyor ve acaip satiliyor her sey. Bu kadardi💕 İşiniz insallah rast gider

dolapfaresi bir kac kişide öyle dedi sanırım çanta alıp başlıyacağım ınsgram üzerinden

Mathilda6 işiniz rast gitsin inşlah. Şuan çanta gibi şeyler düşünüyorum dediklerinizi dikkate alıcam umarım üsttesinden gelirim. Dolap uygulamsı kullanıyorum cok uyguna sattıgim icin iyi bir satışım var orda aslında

SWiNDLER valla bence bebek kıyafetleri canım. Zaten şu an uçmuş fiyatları biraz ilk başlarda kar marjını düşük tutarak tanınırsın sonra şansına yaver giderse değme keyfine. Bebekler çabuk büyüyor ve devamlı müşteri kitle belli olur devamlı bir büyüğünü alıp dururlar ürünlerin

aydrm bir kaç kişide öyle dedi artık toptana gidip bakmak lazım fabrika cıkış bulmak zor sanırım ya hic tandigim yok öyle

SWiNDLER en çok ne kullanmayı seviyorsunuz? Hangi alana ilgilisiniz? Öncelikle bu sorulara cevap vermeniz gerekiyor. Sattığınız kategori sıkılmayacağınız konuya vakıf olduğunuz bir kategori olmalıdır. Yoksa iyi reklam yapıldığı taktirde çürük elmalar bile satılır 👍🏻

sureleddin siz öyle diyince düşündümde iç camaşır geldi aklıma hem ihtiyaç hemde guzel olunca almak zorunda kalıyor insan 😊

SWiNDLER hmmm. Temin edebileceğin bir yer olsaydı İstanbul bu ürünler için açık pazar. Ben de sermayem olursa yapacağım kesinlikle.

lkmelms merhaba. Arkadaşım bursalıydı orada çok tekstil fabrikası var onlardan biriyle anlaşmıştı.

SWiNDLER aynen öyle, bence gayet güzel bir satış kolu. Hem sezonluk ürünleri de oluyor güzel satış yaparsınız

SWiNDLER artık çoğu şey netten satılıyor boşuna kira vermeyin ona vereceğiniz parayı malzemeye verin eşinizin de dediği gibi işler yoluna girerse tâbi bu öyle hemen olacak birşey değil çok güzel karlar elde edip ondan sonra dükkan açarsiniz