alonedark 2bebelianakurt teşekkür ederım canım 😘 genelde yorumlarımı beğeniyorlar burda bı kaç kışı daha var yorumlarımı favorı bulan hep dert yanıyorum aslında neyını favorı görüyorlar bende bılmıyorum 🤣 ama çok sağolun bende sızlerı sevıyorum bıraz sahne konuşması gıbı oldu bu ya 🤣🥰
dolapfaresi 2bebelianakurt ben herkesi severim ama en çok gözümün aradığı @Rouge bazen okadar güzel cevaplar yazıyor ki tam gediğine oturtuyor😂🥰
Rouge 2bebelianakurt ben cok kişi seviyorum burda 🥰eve gecince hepsine teker teker burdan ilanı ask edicem 😂bir kişi mi olmak zorunda yoksa?
Yasak_elma 2bebelianakurt Ozaman bende ilanı aşk edeyim bakalım kimler çıkıcak benim postumdada.Aslında onlar kendilerini çok iyi biliyorlar tahmin ediyorlar ama olsundu genede edesim var💃😀 @TombulHatun @Rouge @Akrep @Ask_hosmus @Lavinia_ @incilikaftan @ZRaporu @Kirmizibalon @mamacita @Esme11 @zarifhanim bu arkadaşlarımın yorumlarını çok beğeniyorum.Mantıklı ve anlamlı yorum yapıyorlar.Üstelik samimiler seviyorum sizleri kızlaaarr.Peridenin gülleri🤗😉🥂🌹💝💞💚
Yasak_elma Unuttuklarım olabilir ama hepiniz benim için ayrı ayrı değerlisiniz.Tek tek yazarak bu arkaşlarım aklıma geldiği için onları yazdım HEPINIZI SEVIYORUM❤❤