Kizlar tuhaf olacak ama sorum var eşinize cnasil cilveli oluyorsunuz ?ben hiç anlamıyorum örnek verirmisiniz?
Cilveee
- Düzenlendi
Seherkrd cilve değilde ben çok laf atarım. Eşim uzun boyludur. Ayağa kalkıp yürüyünce boya posa bak maşallah analar neler doğuruyor falan diyorum😂🤣. O da gaza gelince devamı geliyor zaten. Erkekler övülmekten çok hoşlanır aslında. Özellikle sevdiği kadın tarafından övülmek bence erkeklerin en hassas noktası😂
Şurada bekleyeyim 😀 odun gibi kariyim ben de
Capkinkedi kesinlikle katılıyorum erkeği bol bol öveceksin ki gaza gelsin 😂
Esolina Aynen pohpohlanmak lafı erkekler için bulunmuş bence 😂
Seherkrd Cilveden ziyade aslan kocam benim ya, Ne kadar yakışıklısın,bayılıyorum sana çocuklar olmasa varya şimdi vs diyorum hiç beklemedigi anda 😁😁 Ver gazı ver diyor hoşuna gidiyoe 😂😂😂Bazen de hiç beklemediği anda öpüyorum orasina burasina dokunuyorum hiçbir sey olmamis gibi işime bakiyorum. Çok hoşuna gidiyor oyle şeyler işte. Cilveden ziyade bunlari yapiyorum ben 😂
Seherkrd cilve yapmak için odun bir kocanın olmaması gerekir 🤣aksi takdirde hiçbir işe yaramaz😊
Seherkrd valla cilve midir bilmem ama normalde dışarı aşırı soğuk dururum eşimin yanında cıvıl cıvılım 😂 az çocukluk yaparım naz yaparım o da gelir ilgilenir benimle 😂😂
Seherkrd benim nişanlımın yanındayken nefes alışım verişim bile cilveli😅konuşmalarım yürüyüşüm. Benimki içten geliyor. Normalde de soğuk bi insanımdır. Onun yanında değişiyorum sadece 😌
Seherkrd normal sıradan bi öpücük kondururken bile şevkle kondur
Seherkrd. Cilveli olunmaz cilveli doğulur diyip kenara çekiliyorum 🤣🤣🤣🤣
Capkinkedi çok da kaldirmamak lazim bence bi yerlerini ☺️ biraz çekip biraz itmek değişmeyen kural bence😃
Istanbullu göster ama elletme gibi😂😂 haklısın valla haaaaa