Seherkrd cilve değilde ben çok laf atarım. Eşim uzun boyludur. Ayağa kalkıp yürüyünce boya posa bak maşallah analar neler doğuruyor falan diyorum😂🤣. O da gaza gelince devamı geliyor zaten. Erkekler övülmekten çok hoşlanır aslında. Özellikle sevdiği kadın tarafından övülmek bence erkeklerin en hassas noktası😂

Seherkrd ay cilve yapmayı çok severim ama adamın da buna açık ve seni teşvik etmesi lazımm ._.

Seherkrd eşim bana cilve yaoar desem inanırmısın😂😂 ben sex sirasinda cok cilve yaoarim eşim sex öncesinde beni uyarmak icin guzel sozler soyler 😊

Seherkrd Cilveden ziyade aslan kocam benim ya, Ne kadar yakışıklısın,bayılıyorum sana çocuklar olmasa varya şimdi vs diyorum hiç beklemedigi anda 😁😁 Ver gazı ver diyor hoşuna gidiyoe 😂😂😂Bazen de hiç beklemediği anda öpüyorum orasina burasina dokunuyorum hiçbir sey olmamis gibi işime bakiyorum. Çok hoşuna gidiyor oyle şeyler işte. Cilveden ziyade bunlari yapiyorum ben 😂

Seherkrd valla cilve midir bilmem ama normalde dışarı aşırı soğuk dururum eşimin yanında cıvıl cıvılım 😂 az çocukluk yaparım naz yaparım o da gelir ilgilenir benimle 😂😂

Seherkrd benim nişanlımın yanındayken nefes alışım verişim bile cilveli😅konuşmalarım yürüyüşüm. Benimki içten geliyor. Normalde de soğuk bi insanımdır. Onun yanında değişiyorum sadece 😌

Seherkrd. Cilveli olunmaz cilveli doğulur diyip kenara çekiliyorum 🤣🤣🤣🤣