Yasak_elma 5 numara kullanıyorum oğlumun bacakları kalın büyük takıyorum o yüzden lastik çok oturuyo yoksa ya
Bebem natural??
Lagerthaaa egerki 3 numara kullanıyorsan goonlarda indirim var.goon ’un 3 numarası tane başı şuan çok uyguna denk geliyor diyecektim
- Düzenlendi
Lagerthaaa A 101 asla tavsiye etmiyorum çok kötü pişik yaptı bizde bim bezi de idrar yapsa bile sanki kaka yapmış gibi bezin iğrenç bir kokusu var bende bebem natural kullanıyorum çok memnunum netten hiç sioaris vermedim büyük marketlerden toptancıdan alıyoruz
- Düzenlendi
Lagerthaaa goon’u deneyebilirsin ben ilk defa aldım problem yaşamadım henüz. Japonlar yapmış abi dedim yani 😅
Yasak_elma teşekkürlerr
Esme11 ne kadara aliyosunuz toptan alınca uyguna geliyomu
ZRaporu ona da bakıyorum hemen 😂
Lagerthaaa ben tam bir bez uzmanı oldum aklıma gelem bütün markaları denedim BİM’in bezi çok kalın yani bez dediğin biraz hafif olmalı ki çocuk ıslattığında ağırlık yapmasın emsin içine onu eledim . 101 bezi ise fena değildi güzeldi ama ondada hafif koku yapıyor gibiydi sonra baby turco kullandım güzeldi emiciydi , sleppy kullandım ordanda memnun kaldım can bebe sızdırdı bizde maalesef ebebeğin baby me bebek bezi var harika bir bezdi gerçekten fiyatı pahalı olduğı için değiştirdim şuan coon yani bildiğimiz dalinin kendi markasını kullanıyorum keşke daha önce alıp bundanda bolvol stok yapsaydım bütün bez markalarının indirimlerini takip edip eve bol bol stok yapıyorum 200 coon 5 num bebek besini 126 tl aldım 1 alana 1 bedava
bayangamzelili Dediginiz markaya bakicam hemen inşallah indirimli bulabilirim denemelik küçük paket alayım
Lagerthaaa geçenlerde trendyoldan 5 numara 96 tanesini 130 a aldım
Lagerthaaa Ben Jenny Willy kullaniyom.
2 numaradan beri ve şu anda memnunum 5 numarası 32 adet 59.90₺🙄
babynative indirimleri takip etmek gerekiyo tabi ben hep hızlı markettten sipariş veriyodum kampanyali çok uyguna geliyodu 1 haftadır filan yok bez
Bal10cuk bu markaya da bakiyim ozaman küçük alıp denemek lazım
Lagerthaaa biz 6 numara kullanıyoruz içinde 96 tane 120 TL’
Esme11 teşekkürler🌸
Bebem natural kullanıyorum 2 yaşında kızım memnunum iyi bir bez
Lagerthaaa bebeğim doğduğundan beri bıkın bezini kullanıyorum çok memnunum bir kez bile pisik yapmadı
ketenprenses bende onu kullanıyorum baya iyi o bez
Yorgun1anne Küçük bı paket Alip denicem onu. Ne kadara aliyosunuz
Lagerthaaa henüz memnunum 🍀