yüzüm doğumdan sonra sivilce oldu hep ondan önce yoktu hiç omuzlarım falan büyük büyük sivilceler çıkıyo ne yapabilirim kızlar bu krem işe yarar mı acaba ??
Sudocrem sivilceler yüz için kullanan var mı ?
Lavinia_ evet cildiyeye de gitmeyi düşünüyorum ama işte bebeğim küçük hastane uzak eşim hep işte buraya sorim dedim bi sağolun yorumunuz için 💓
roseriary öyle mi bende birinden duydum geçiriyo diye ama en iyisi dediğiniz gibi doktora gitmek o zaman sağolun 🌺
Rana_elis rica ederim 🌸 ama böyle durumlarda biraz dikkatlı olmak lazım birine iyi gelen bir ilaç sizin yüzünüzü daha da mahv eden bilir muhakkak bir doktora gözükün
Birde yılarca sivilcene eziyet çekmiş biri olarak diyorum ki salın ama salın elinizi sivilcelere vurmayın,patlatmayın sonra izi kala biliyor
Rana_elis benimde yüzümde sivilceler vardı çok fazla değildi ama antioksidan serisini kullandım çok şükür azaldı yok denecek kadar azaldı
Rana_elis rica ederim. Şartlar nedeniyle doktora gidemezseniz cilt tipinize göre bir temizleme jeli ve tonik alın. Yatmadan önce en az 1 dakika, ortalama 2 dakika boyunca güzelce köpürterek masaj yaparak yıkayın yüzünüzü. Sonra tonik ve nemlendirici krem kullanın. Dönemsel veya stres kaynaklı sivilcelere pek etki etmeyebilir ama genel olarak yüzünüzün tertemiz aknesiz siyah noktasız olmasını sağlar. Geçmiş olsun
roseriary teşekkür ederim denicem🌺
Lavinia_ evet bi ara elim yğzümdeydi hep ve daha fazla çıkmaya başladı bu ara ellemedim fark oluyo yani 🤗
Rana_elis sudocrem katı yapıda yağlı bir krem zannetmiyorum yüz için kullanılacağını. Onun yerine sabah aksam cildinize uygun yüz temizleme jeli ile yüzünüzü yıkayın,yine cilt tipinize uygun tonik ve nemlendirici kullanın serumlar var onlarda iyi gelebilir ama cilt bakım rutini oluşturmak gerekiyor
Yorgun1anne siberian mi🙈
bebelihayat evet🤗
bebelihayat sizde mi kullandınız
Lavinia_ tamamdır bu ara başladım bol suya 🌺👍
Yorgun1anne evet🙈 yıllardır sivilce siyah nokta problemim vardi bu seriyle artık yok çok şükür 🤞
Deva olabilir 5 ay oldu doğum yapalı bakalım gidicek mi yA doğumdan önce yüzümde hiç bişe yoktu birden bastı omuzlarım boynum yanaklarım falan büyük büyük hemde sudocrem de kızımın pişiğini bi günde geçiriyo dedim belki yüzüme de iyi gelir kullananları da duymuştum tabi 😅 sizin ne zaman geçti tam olarak?