Lavinia_ evet bi ara elim yğzümdeydi hep ve daha fazla çıkmaya başladı bu ara ellemedim fark oluyo yani 🤗

Rana_elis Evet ele dokunduğumuz an yayılmaya başlıyor patlatığınız zaman ise sonra izi kalıyor bunlara çok dikkat etmen lazım. Bol bol su tüketmen lazım bo dönem de yüzüne nem gelsin diye

Rana_elis sudocrem katı yapıda yağlı bir krem zannetmiyorum yüz için kullanılacağını. Onun yerine sabah aksam cildinize uygun yüz temizleme jeli ile yüzünüzü yıkayın,yine cilt tipinize uygun tonik ve nemlendirici kullanın serumlar var onlarda iyi gelebilir ama cilt bakım rutini oluşturmak gerekiyor

Yorgun1anne evet🙈 yıllardır sivilce siyah nokta problemim vardi bu seriyle artık yok çok şükür 🤞

Rana_elis biraz zaman sonra geciyo benim boynum yüzüm hep akne olmuştu sonra geçti lohusaliktan sanırım

Deva olabilir 5 ay oldu doğum yapalı bakalım gidicek mi yA doğumdan önce yüzümde hiç bişe yoktu birden bastı omuzlarım boynum yanaklarım falan büyük büyük hemde sudocrem de kızımın pişiğini bi günde geçiriyo dedim belki yüzüme de iyi gelir kullananları da duymuştum tabi 😅 sizin ne zaman geçti tam olarak?

• Deva bunu yanıtladı.
        • Deva bunu beğendi.

Yorgun1anne ben kendim yapıyorum satışını. Ay evet beyazlatici maske çok çok başarılı sivilce izlerim için kullanıyorum Bende. Sabah kalkınca yüzüm pamuk gibi oluyor

Rana_elis İsterseniz bı cildiyeye gidin benim lohusaliktan sonra geçmişti yanlış yonlendirmiyim geçmiş olsun

Rana_elis çok güzel bi krem tavsiye ederm yüzünüzü güzelce bi jelle yıkayın sonra sürün

Benim 23 yaşıma kadar yüzümden hiç sivilce eksik olmadı en sonunda artık yüzüm öyle bi hal aldıki sivilcesiz yerim kalmadı. Cildiyeye gittim ilaç tedavisine başladım 6 ay sürdü. Şuan bebek gibi 🤩 siyah noktalarım falanda gitti adetime yakın minik minik 2 3 tane çıkıyo sadece. Ama tedavi bittikten sonra 1 sene çocuk düşünmemeniz gerekiyo. Doktorum bana direk evlimisin diye sormuştu