Aayyssee insan olmak vasıfla olmuyor be güzelim kadın sana seviyesiz demiş üst yorumda sen başka birine salak diyerek seviyeni göstermişsin zaten. Sen anlatsana biraz üstün vasıfların neymiş belki milletvekili filansın işimiz düşer
Neden bu merak 🧐🧐
TombulHatun gerçekten komiksin sjshsjsjsjshsjhd
Aayyssee Yazık sana yaa.. ya da dur vazgeçtim sana değil eşine, etrafındaki insanlara yazık seni gibi psikolojisi bozuk biriyle neler yapıyorlar.kim bilir 😏
- Düzenlendi
Aayyssee kişi kendinden bilir işi, evet cok iyi anlıyorum seni.
bittercikolata ahahahahahah sen kimsin benim eşimi etrafımdakileri yargılıyorsun valla ailemlede eşimlede eşimin ailesiylede gayet iyiyiz çok şükür 😃 kişi kendinden bilirmiş işi siz öylesiniz galiba psikolojiniz bozuk ve eşimize çektiriyorsunuz anladığım kadarıyla Allah eşinize sabır versin🙏🏻😂
bittercikolata yalakalık yapmam yalakalık yaparlar genellikle o yüzden anlayamıyorum seni😂
Trendyol Canım takıldığım nokta anlatmak ya da anlatılması değil. Başkalarının ne yaptığını bu kadar merak etmeleri. Yani utanırsın sıkılırsın sorarsın evet o apayri ama biz şunu yapıyoruz siz de yapiyo musunuz diye soruyorlar. Yani afedersin sidik yaristirir gibi koca ve ilişki yaristiriyorlar, onu kastettim. Yoksa tabiki fikir alisverisi yapılabilir ki ihtiyaci olanlara bilgi sahibi olmak isteyenlere ya daa tavsiye için soranlara ben gayet cevap veriyorum. Sorun anlatmak değil sorun merak etmek.
bittercikolata senin kocan seni pohpohlamıyor galiba 😂 pohpohlanmak için kocama gitmeye gerek yok😂 sen büyük beyinlisin tamam hatta en büyük beyin sende🤣🤣 sana beyin alayımmı hemide kıvrımlısından😂😂 ulan ahahahahahah güldürdün beni😂
Aayyssee daha eski gönderilerinize baktığımızda net anlaşılıyor.
- Düzenlendi
Arkadaşlar lütfen bu şahısa cevap vermeyin. Beliki bi takım sorunları var. Her lafın arkasında gülüyor. Beliki psikolojisi bozuk.
Lavanta123 şahıs sensin bak benim bir adım var ayşe ama senin yok lavanta😂 şahıs sen oluyorsun bu durumda😂 gülmem battımı sana gülerim sanane kudur😂
deleted77 Bunu yazmaya gelmiştim 🤭😂
Lavinia_ lutfen bu kisiyi engellermisiniz. Benimle ve hiç kimseyle böyle konuşamaz.
Lavanta123 kesinlikle 👏👏
bittercikolata ahhh, küçük beyinli insan,
Hakaret etmeden konuşulursa sevinirim🌸 bir sorun varsa cevab vermeden bize bildirirseniz biz gerekeni yaparız teşekkürler 🌸
Lavanta123 askıya alındı