Marbled ee o zaman neden boş yazıp laf kalabalığı yapıyorsun bak cevap vermemişsin istememişsin ne güzel

bittercikolata rahatsız olduysan postumdan 69’dan çok hoşlanırım saksoya bayılırım diye cevap vermeseydin o zaman😂😂 rahatsız olan insan cevap vermez dimi😂 senin yaptığın şey orda cevap verip burda ayyyy bu ne ya böyle diye post açıp kendini bi şey zannetmen🤣🤣

Lavanta123 noldu zorunamı gittii🤣🤣 ay burda sizinle tartışarak neden seviye düşürüyorum acaba kendime bunu sordum şu an Allah bilir gündelik hayatta işi gücü olmayan boş insanlarsınızdır buraya gelip ahkam kesiyorsunuz🤣

Marbled yok bacim sınır falan hak getire , en ince ayrintisini öğrenmek isteyen arkadaşlar var , bende sok oluyorum bazen bı gün bı penis fotoğrafı atıp hadi kiminki daha büyük atinda görelim dicekler diye korkuyorum😆

Aayyssee anlamadım ne bu tantana sana ne oluyo sizin o açtığınız postu bile görmedim. Sen nie herşeyi üstüne aldın anlamadım. Demeki sizde bi takim sorunlar varki bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz.

Aayyssee Bana karaktersiz diyebilecek biri değilsin ama sen de haklısın klavye başında parmaklarla yazmak kolay dmi hoşuna gidiyo egon tatmin oluyo 😏

Aayyssee İşte şu düşünce yapınız var ya herseyi belli ediyor aslında, kimi ne kadar taniyorsun da işi gücü olmayan insanlar diyosun kaldı ki çalışmayan insan da boş insan olmuyor, önemli olan insanin kendini yetiştirmiş olmasi yani senin gibi içinde fesatlık barindiran birinin meslegi statüsü en yüksek mertebe olsa kaç yazar.

bittercikolata evet evet burda acındırıp böyle dersiniz dışarda mertebesi yükseğe yalakalık yaparsınız😂 gerçekten boş insanda kendini çok belli ediyor 😃

Aayyssee Kime göre neye göre boş laf kalabalığı? Ayrıca sana ne yahu! Bu kadar kişi yorum yaptı, geldin beni mi buldun? Sen nasıl ki buraya ne yazacağını kimseye sormuyorsan ben de nereye ne yorum yapacağımı sana sormayacağım herhalde. Hayır direkt sana da yazmamışım. Genel bir konuda yorum yapmışım. Ne hakla milletin yorumlarına karışıyorsun?

1dost 😄😄 Gereksiz sorular bize göre ama fantezi yapan var demek ki. 😄