Neden bu merak 🧐🧐
Aayyssee hahaha baya baya herkesi merak etmissin ama sennn niye böyle fırıldak gibi dönüyorsun su an 😏
Aayyssee Bana karaktersiz diyebilecek biri değilsin ama sen de haklısın klavye başında parmaklarla yazmak kolay dmi hoşuna gidiyo egon tatmin oluyo 😏
- Düzenlendi
Aayyssee İşte şu düşünce yapınız var ya herseyi belli ediyor aslında, kimi ne kadar taniyorsun da işi gücü olmayan insanlar diyosun kaldı ki çalışmayan insan da boş insan olmuyor, önemli olan insanin kendini yetiştirmiş olmasi yani senin gibi içinde fesatlık barindiran birinin meslegi statüsü en yüksek mertebe olsa kaç yazar.
bittercikolata evet bebeğim egom tatmin oluyor varmı diyeceğin bir şey😂 egoluyum ben herşey benim dediğim gibi okeyyyyy🤣
bittercikolata evet evet burda acındırıp böyle dersiniz dışarda mertebesi yükseğe yalakalık yaparsınız😂 gerçekten boş insanda kendini çok belli ediyor 😃
Aayyssee Tamam tartışın da anaları,ebeleri karıştırmayın…😂
Aayyssee Kime göre neye göre boş laf kalabalığı? Ayrıca sana ne yahu! Bu kadar kişi yorum yaptı, geldin beni mi buldun? Sen nasıl ki buraya ne yazacağını kimseye sormuyorsan ben de nereye ne yorum yapacağımı sana sormayacağım herhalde. Hayır direkt sana da yazmamışım. Genel bir konuda yorum yapmışım. Ne hakla milletin yorumlarına karışıyorsun?
Aayyssee @Yorumcuanneniz @Akrep ay ben yorumdan utandım bu nasıl basit bı cümle ya bu tür rahatsizlik verici yorumlara kısıtlama gelmiyormu acaba ???
bittercikolata bu konular zaten cok fazla konusuluyor burda.sorulmasada herkes anlatiyor esiyle ne ypatgni.niye bu kadar rahatsiz oldunuzki .yani kimse anlatmasa konusulmasa tuhafiniza gittigni anlarm.ama herkes anlatiyor..forumun yarisi zaten esiyle ne yaptgni anlatan kisimla dolu.
Aayyssee bu üslup 🙄
keşke mutsuz olduğunuzu bu kadar belli etmeseydiniz. Bir insan niye tanımadığı hemcinsine bu denli saldırır anlamış değilim biraz saygılı mı olsak acaba düşünceler konusunda.
Aayyssee insan olmak vasıfla olmuyor be güzelim kadın sana seviyesiz demiş üst yorumda sen başka birine salak diyerek seviyeni göstermişsin zaten. Sen anlatsana biraz üstün vasıfların neymiş belki milletvekili filansın işimiz düşer