Kuzulkurt TombulHatun bilmiyorum ki ayak numarası büyükse mi büyük olur küçükse mi ne öyle bir saçmalıktı 😂😂
Lavanta123 TombulHatun yakında oda olur. Geçen bi post açıldı bi arkadas yazmıştı. Emince midem bulanıyor nsl yapabilirim die fikir alıyordu. Arkadaş o msjı yazmaktan utanmadı ama ben okumaktan utandım 😖🤮
TombulHatun Lavanta123 olmuş bile biz geç kalmışz 😂 artık ben sınır görmüyorm burda vallahi daha neler okuruz diye bekliyorum 😂😂😂
Kuzulkurt Lavinia_ şey demişti biri elinle ölç sonra metreyle elini ölç, o da ciddi ciddi yapacaktı sanırım 😂😂
Aayyssee bittercikolata ilişkiyi başkasıyla kıyaslama amacın yoksa yazmışsın bi postta o mutfaktayken ben kendimi okşamaya başlarım diye 🤣 kime neyi ispatlıyorsun o zaman sende😂😂
bittercikolata Aayyssee Fikir soran arkadaslara cevap yazmakla sakso yapıyor musunuz diye sormak aynı şey değil bence postlara bu bak istersen 😏😏
Lavinia_ deleted77 aklımızda kalsın bir gün yine hangi postları unutmadınız derlerse metreli ablayı söyliceme😂😂 biri uyuyunca ölç demişdi o da ciddi ciddi uyuyunca erekte olmuyor ki demişti 😂🤦🏻♀️ bu gözler neler okudu ah 😂
deleted77 Lavinia_ ahahah o kadar çok varki bunları not etmek lazım aslında bir ansiklopedi çıkardı 😁😁
Kuzulkurt TombulHatun Burası forum girince gözlük takıp beynimizi bir kenara koymalıyız yoksa gözümüz kanar beynimiz durur 😂😂 (bazı postları tenzih ederim)
Kuzulkurt Lavinia_ Evet iple ölç diyen mi dersin karış hesabıyla ölç diyen mi 😂 ben forumdan çok değişik şeyler öğreniyorum 😂😂