Lavanta123 aman tartışmaya çok müsait oluyorlar amann dikkat 😂😂
Neden bu merak 🧐🧐
TombulHatun Seks skoru tutuluyor artık bunu düşünüyorum. 😄 Kimisi de buradaki konuşmalardan gaza geliyor bence.
bittercikolata evet bazı postlar amacı aşıyor. o ne öyle yoklama alır gibi ,kimin kocası sunu yapıyor🤦🏻♀️ ogrendin ne oldu diyorum.bazen kendileri hakkında bile o kadar uslupsuz konusan goruyorum ki ..hani lafım asla amaclı cinsellik postları degil.örnegin gecenlerde bir postta birinin yazdığı hala aklımda. bir kadın kendi üzerinden bu cümleyi kurmayı nasıl yakıstırır kendine ya .sonra da saygı bekliyolar bizden .sen kendi ilişkini amacsız uslupsuz dokersen kim sana saygı duysun senin kendine bile saygın yok mesela..erkekler bunu sorsa eşleri deli olurdu
Lavinia_ ayy evet yaa happ kids te çocuğumla ilgili post açınca cevap veren olmazdı. Ama açılan potlar ilişki kaynana elti görümce vs olunca sabaha kadar oturup yazanlar oldu.😬😬😆
Lavanta123 happy kidse son kez yazdığım da cevab verilmediğiini görüncə çok sinir olmuşdum o günden sonra hiç orda post açmadım
Lavinia_ aynen valla bende
- Düzenlendi
Lavanta123 burasını o yüzden seviyorum bilgisi olmayan bile bilgim yok üste kalsın diye yorum yapıyor sırf post aşağılara düşmesin diye
Marbled evt şok oluyorum. Eşleri tli alıp baksa görse. Acaba eşleri ne tepki verir o kişilerde eşlerine ne cevap verir😂🤔
TombulHatun gorecez cesareti olan yazsın bakalım 😂😂😂
Lavinia_ demi bazı postları görünce onu fark etim. Ama orda o bile yoktu.
Aayyssee ne bu düşünüp düşünüp mu yazıyorsun 🤣🤣
Lavanta123 Alışmışlar, bence tepki vermezler 😄 Şanımız yürüsün modundalar. 🤭
Aayyssee Fikir soran arkadaslara cevap yazmakla sakso yapıyor musunuz diye sormak aynı şey değil bence postlara bu bak istersen 😏😏
Lavanta123 Aynen canım
Lavinia_ onun bulduğu başka 😂 bu diğeri nasıl ölçebilrim demişti 😂
bittercikolata 🤣🤣🤣 arkadaş msjı satır satır okuyup cevap vermiş 😂😂
Marbled devam etsinler bakalım ne diyelim allah akıl fikir versin 😁
Aayyssee Evet haklısın cevap vermemem gerekirdi .ama o kadar merak etmissin boş gecmeyeyim dedim. Oldu mu 🤣😏
Marbled aynen çoktur gaza gelen 😂😂