bittercikolata senin kocan seni pohpohlamıyor galiba 😂 pohpohlanmak için kocama gitmeye gerek yok😂 sen büyük beyinlisin tamam hatta en büyük beyin sende🤣🤣 sana beyin alayımmı hemide kıvrımlısından😂😂 ulan ahahahahahah güldürdün beni😂

Arkadaşlar lütfen bu şahısa cevap vermeyin. Beliki bi takım sorunları var. Her lafın arkasında gülüyor. Beliki psikolojisi bozuk.

Lavanta123 şahıs sensin bak benim bir adım var ayşe ama senin yok lavanta😂 şahıs sen oluyorsun bu durumda😂 gülmem battımı sana gülerim sanane kudur😂

Aayyssee Seninle tartışıp o konuma gelmicem, şu konuşmalardan kimin seviyesiz olduğu aşikar. Hadi yavrum git çalış vasıflı insan 😂

Aayyssee eşiniz sizi aşağıladığı değer vermediği için mi siz de başkalarını aşağılamaya çalışıyorsunuz bu çok net anlaşılıyor, yeri burası değil sorunlarınız kimle ise onunla halletmelisiniz.
      Bu tarz karakterlere ciddi acıyorum özellikle de bebeğe aşırı üzüldüm böyle bir ebeveyni var, durduk yere hemcinslerinize saldırmak, saydırmak ne kadar doğru? mutsuz olduğuz yazdıklarınıza yansıyor. Siz acilinden bir psikolojik destek almalısınız.

bittercikolata son zamanlarda böyle postlar aşırı sıktı. Düşüncemizi soyleyince de beğenmiyorsan girme bakma tarzı yorumlar yapılıyor. Burası bilgi platformuymus aydınlattıniz beyinsizler. Neyin bilgisi anlamiyorum başkasını. Kocasıyla yaptigindan banane

Aayyssee Hayatımda sen kadar basit birini görmüştüm ama sen arsa çıktın be bacim ne bu kin bu öfke rahatsızlığını bu kadar belli etme yazık sana ve çevrendekilere şimdi cevapta yazamassin askıdan ötürü sen kudur şimdide 😂😂😂 Allah aşkına bı çık git buradan ya , ay gerdin beni be