Aayyssee Seninle tartışıp o konuma gelmicem, şu konuşmalardan kimin seviyesiz olduğu aşikar. Hadi yavrum git çalış vasıflı insan 😂

Aayyssee eşiniz sizi aşağıladığı değer vermediği için mi siz de başkalarını aşağılamaya çalışıyorsunuz bu çok net anlaşılıyor, yeri burası değil sorunlarınız kimle ise onunla halletmelisiniz.
Bu tarz karakterlere ciddi acıyorum özellikle de bebeğe aşırı üzüldüm böyle bir ebeveyni var, durduk yere hemcinslerinize saldırmak, saydırmak ne kadar doğru? mutsuz olduğuz yazdıklarınıza yansıyor. Siz acilinden bir psikolojik destek almalısınız.

bittercikolata son zamanlarda böyle postlar aşırı sıktı. Düşüncemizi soyleyince de beğenmiyorsan girme bakma tarzı yorumlar yapılıyor. Burası bilgi platformuymus aydınlattıniz beyinsizler. Neyin bilgisi anlamiyorum başkasını. Kocasıyla yaptigindan banane

Aayyssee Hayatımda sen kadar basit birini görmüştüm ama sen arsa çıktın be bacim ne bu kin bu öfke rahatsızlığını bu kadar belli etme yazık sana ve çevrendekilere şimdi cevapta yazamassin askıdan ötürü sen kudur şimdide 😂😂😂 Allah aşkına bı çık git buradan ya , ay gerdin beni be

TombulHatun Hayır bir de vasıf vasıf demiş herkese. Kendi vasfı da kimin oral yapıp yapmadığını öğrenmek sanırım. 😄 Çok üzülerek söylüyorum ki eşinin ona ettiği lafları burada gelmiş başkalarına söylüyor.

Kuzulkurt hayattaki en büyük vasıf zaten anne olmak ❤️ tabi ek olarak milletvekili filan da olsak fena olmaz ne hava atarız 😂😂

TombulHatun Aynen kesinlikle öyle 💜 hanım efendi ek olarak millet vekiliydi sanırım halkını merak etmiş onca işin gücün arasında buraya üye olmuş 😂😂