PinarKol Allaha dua edin bos buraxin ozunuze baxin baximli olun vecinize bele olmasin ozu gelecek

PinarKol bence ilgi ve bakımlı olmak onu sevdiğini hissettirmek eski duyguları canlandırmak lazım. Başbaşa tatile çıkmak mesela işe yarayabilir ☺️

PinarKol birbirinizin kötü yönlerini değiilde iyi yönlerini görmeye çalışın iyi anılarınızı konuşun hatırlatın eğer gene olmayacak gibiyse mutlaka bi uzmandan destek alın ❤️

PinarKol ne sebeple elden gidiyo bi sebebi var mı tartışma gibi yoksa zaman içinde uzaklaşma mı oldu

PinarKol canım açık giyin ağır makyaj yap eşini etkilemeye calis. Bir dr kilon varsa yemene dikkat et

Elman cilt bakımı uzmanıyım mesleğim o her türlü bakımına özen gösteriyorum ama işte

Aslican cilt bakımı uzmanıyım mesleğim zaten. En ince ayrıntısına kadar dikkat ediyorum evimizin her yerine güzel notlar yazıyorum. Eskiden okur altına kendide yazardı. Akşam kapıdan girer girmez sarılır öperdi. Artık hiç biri yok. Soğuk ve yüzüme dahi bakmıyo

Ummus-kaan geçen gün evlilik teklifi ederken çekilen bir fotoğrafımız vardı onu attım altına da

Masal gibiymişiz be adam
              Eski fotoğraflarımıza
              Baktıkça bakasım
              Sevdikçe sevesim geliyor
              Bir daha o fotoğraflardaki gibi
              Birbirimize bakmayacağımızı bilmek
              Beni çok yakıyor
              Neyse
              Boşver sen beni
              Kolay gelsin sana

Dedim oda dedi ki

O zaman saftım sadece aşķına kanmıştım .
              Ya bu ne demek ya
              Çıldırıyorum çok olmadı 29 Eylül de ki konuşma bu
              Daha neler var neler

PinarKol 2 yılda çok çabuk uzaklaşmış özellikle de kendine bakan ve sürprizler yapan birisi için gerçekten çok çabuk 😕 bence sizin uzman birinden destek almanız lazım.

PinarKol sık sık tartışma yaşayıp küslük olmadıktan sonra böyle davranması🥴 ya başka biri var ya da başkası tarafından doldurulmuş izlenimi verdi bana .. kavgalarınız artsa belki geçim sıkıntısıdır diyebilirdim ama safmışım aşķına kanmışım denmez bence geçim sıkıntısından😣 açık açık konuşmanızı öneririm kavga çıkarıp sabır ve sinirinizi zorlasada sakin kalıp sebebini öğrenmelisiniz ben olsam açık açık sorardım. Hakkınızda hayırlısı olsun..🌸