Sevdiği adam elinden kayıp giderken evliliği kurtarmak için ne yapılmalı? Seks mesk le olucak şey değil şimdiden söyleyeyim de. Bana akıl verin aklımı yitiricem

PinarKol Allaha dua edin bos buraxin ozunuze baxin baximli olun vecinize bele olmasin ozu gelecek

PinarKol bence ilgi ve bakımlı olmak onu sevdiğini hissettirmek eski duyguları canlandırmak lazım. Başbaşa tatile çıkmak mesela işe yarayabilir ☺️

PinarKol birbirinizin kötü yönlerini değiilde iyi yönlerini görmeye çalışın iyi anılarınızı konuşun hatırlatın eğer gene olmayacak gibiyse mutlaka bi uzmandan destek alın ❤️

PinarKol ne sebeple elden gidiyo bi sebebi var mı tartışma gibi yoksa zaman içinde uzaklaşma mı oldu

PinarKol canım açık giyin ağır makyaj yap eşini etkilemeye calis. Bir dr kilon varsa yemene dikkat et

Elman cilt bakımı uzmanıyım mesleğim o her türlü bakımına özen gösteriyorum ama işte

Aslican cilt bakımı uzmanıyım mesleğim zaten. En ince ayrıntısına kadar dikkat ediyorum evimizin her yerine güzel notlar yazıyorum. Eskiden okur altına kendide yazardı. Akşam kapıdan girer girmez sarılır öperdi. Artık hiç biri yok. Soğuk ve yüzüme dahi bakmıyo

Ummus-kaan geçen gün evlilik teklifi ederken çekilen bir fotoğrafımız vardı onu attım altına da

Masal gibiymişiz be adam
                Eski fotoğraflarımıza
                Baktıkça bakasım
                Sevdikçe sevesim geliyor
                Bir daha o fotoğraflardaki gibi
                Birbirimize bakmayacağımızı bilmek
                Beni çok yakıyor
                Neyse
                Boşver sen beni
                Kolay gelsin sana

Dedim oda dedi ki

O zaman saftım sadece aşķına kanmıştım .
                Ya bu ne demek ya
                Çıldırıyorum çok olmadı 29 Eylül de ki konuşma bu
                Daha neler var neler

PinarKol 2 yılda çok çabuk uzaklaşmış özellikle de kendine bakan ve sürprizler yapan birisi için gerçekten çok çabuk 😕 bence sizin uzman birinden destek almanız lazım.