DenizMehmetSnmez Asmin Canım bende ıraktayım eşimin işlerinden dolayı öğretmenim ama burada iş imkanı kısıtlı oldugu için görev yapamadım evde tekim yani gerçekten yalnızlık çok zor
Asmin DenizMehmetSnmez beni anlayan biri olduğu için gerçekten mutlu oldum Kimsenin olmayışı ve yanlız olman bir süre sonra ciddi can sıkıntısı yaratıyor maalesef 😔
DenizMehmetSnmez Asmin Kesinlikle canım yani İnan bir süre sonra hayat boş geliyor insana sana önereceğim bir şeylere kendini ver canm bir uğraş ne bileyim dil kursu olabilir
Asmin DenizMehmetSnmez öyle Zaten geldiğimde kimsem yoktu dedim inşallah bir kızım olur ki yanlızlığımı gidersin şükür olduda ama dediğim gibi benim çevrem olmayınca Kazım’ında oynayacak bir arkadaşı yok
Asmin Gamze88 valla canım tam olarak nereye yakınız bilmiyorum dediğim gibi 4 senedir burdayım ve çocuk felan olunca pek çıkamadım etrafa 😔 bide çevre omayınca insanın çıkası da gelmiyor
Gamze88 Asmin Liege bölgesindesin büyük ihtimal ve orda Fransızca konuşuluyor demi,benim lazercim oraya cok yakın olması lazım,charlorei diye bi yerdeydi
DenizMehmetSnmez Asmin Canım zor oluyor mu bebeğin için bende çocuk istiyorum ama hep düşünüyorum çocugum da yalnız kalırsa diye
Asmin DenizMehmetSnmez ya bence çok zor oluyor çünki bi kere sen yalnızssın sen yalnız olduğun için o çocukta yalnız kalıyor Tamam çocuğun var oyalanacak birşeyler çıkıyor birlikte yemek yiyorsun onunla oynuyorsun ama bir süre sonra o çocukta sıkılıyor arkadaş istiyor ya başka yüzler görmek istiyor ki buda gelişimi etkiliyor paylaşmak olsun konuşma olsun sosyal açıdan olsun etkiliyor malesef 😔
DenizMehmetSnmez Asmin Ya canım bende istiyorum çocuk ama bu konu hep aklımda yani dediğin gibi çocuğa da günah tek kalacak
Asmin DenizMehmetSnmez ve şimdi çoçuğum yanlız diye ona bi kardeş düşünüyorum ki çalışmalara başladım 😂 inşallah olur