DenizMehmetSnmez Asmin Canım zor oluyor mu bebeğin için bende çocuk istiyorum ama hep düşünüyorum çocugum da yalnız kalırsa diye
Asmin DenizMehmetSnmez ya bence çok zor oluyor çünki bi kere sen yalnızssın sen yalnız olduğun için o çocukta yalnız kalıyor Tamam çocuğun var oyalanacak birşeyler çıkıyor birlikte yemek yiyorsun onunla oynuyorsun ama bir süre sonra o çocukta sıkılıyor arkadaş istiyor ya başka yüzler görmek istiyor ki buda gelişimi etkiliyor paylaşmak olsun konuşma olsun sosyal açıdan olsun etkiliyor malesef 😔
DenizMehmetSnmez Asmin Ya canım bende istiyorum çocuk ama bu konu hep aklımda yani dediğin gibi çocuğa da günah tek kalacak
Gamze88 Asmin Liege bölgesindesin büyük ihtimal ve orda Fransızca konuşuluyor demi,benim lazercim oraya cok yakın olması lazım,charlorei diye bi yerdeydi
Asmin DenizMehmetSnmez ve şimdi çoçuğum yanlız diye ona bi kardeş düşünüyorum ki çalışmalara başladım 😂 inşallah olur
DenizMehmetSnmez Asmin Kesinlikle 😊bakalım daha bize nasip olmadı da hep aklımda canım acaba tek kalırmı diye
Asmin DenizMehmetSnmez sende benim gibi yap bi tane doğur 2 sene sonra bitane daha doğur arkadaş olurlar Ben sırf 2 çocuğu kızım için istiyorum arkadaş olur ona diye