Ayysssn Sadece balayındayken hergün yaptık o da 4 gündü zaten 😂 Maşallah hergün bi kaç sefer yapana 😂 Ben eşimden daha istekliyim. Benim işim yokmuş evdeymişim aklıma o yüzden hep seks geliyomus bahaneye bak sanki dünyada çalışan tek erkek😂
TombulHatun Kuzulkurt ZRaporu ay sizin içiniz geçmiş be ne 3.5, 4.5 saati saat başı olmazsa olmaz kurulu alarm gibiyiz max 2 saate bir yapmam lazım
bayangamzelili Sexy_lady bizim 25 dk oral ön sevişme 35 dk yakın birliktelik oluyor çocuktan ve eşimin iş durumuna göre haftada 2 bazen haftada 1 olabiliyor 3 soru içinde duruma göre 2 defa olduğunda oluyor gün içerisinde müsaitlik takvimine bağlı 😀
dolapfaresi Sexy_lady kadınlar nazli olur derler gerçi yapan kadında yapıyor benim bir arkadasim oturtugu apartmanın altı a101 kocasinda berber bişey lazım olunca kocasını arıyor al gel diye kendi gidip hayatta almaz🤷🏻♀️
Sexy_lady dolapfaresi 🤔🤔🤔🤔 kuzum iyi dedin hoş dedin de Ben konuyu nereye bağlıyacağımı anlayamadım 🤣🤣
Sexy_lady Snmy haaaah işte sneim gibi düşünen de ayrı Bi kabile var güzelim 🤣🤣🤣 acun ılıcalı ya bağlamak istemiyorum Ama sorcam önce nedenini sonra da neden bu konuya vardığını öğrenelim 🎤 söz sende 🤣🤣
[silindi] Sexy_lady gerçeğim tabi ki 😃 ama diyorum ya bebek olunca daha zor oluyor öyle eskisi gibi Her gün yapılmıyor 😃 tam ilişki ortasında bebek uyanıyor falan
Sexy_lady Limonlupopkek ya ya pek ateşli oluyor gülüm sorma bak ben 2 haftadır yapmıyorum pek ateşliyüm ama kendime işte başka Bi halta yaradığı yok adam da tık yok 2 gün sonra adet olurum hopppp 7 gün ordan çak 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Genç yaşımda soldum topraktan geldim toprak olup gidecemmm😭😭😭
Limonlupopkek Sexy_lady esin neden istemiyor. Dikktaini cekecek seyler giydiginde de hic fark etmiyir mu
Sexy_lady ZRaporu kaaçç saaat 😬😬😬 yavrum senin o 3.5 saat dediğin varya ben aylık toplasam etmez 😭😭 ironi yapıyorsan söyle de özenmeyelim boşuna 🤣🤣🤣
Sexy_lady Ortasekerlikahve ayyy ne kadar da bensin öyle canım gel Bi sarılıcam sana geeel nereye el sallıyoruz 😭😭😭😭🤣🤣🤣
Ortasekerlikahve Sexy_lady daha da hiç umudum kalmadı. Nişanlılık döneminde de hiç konuşmadı o yüzden artık bir beklentim yok yüzyüze konuşmayı geç daha hiç mesajda bile konuşmadı düşün 😎
Ayysssn Sexy_lady Yok kıızzz deme öyle canım kocam kıyamıyom yinede 😂 Sıfatını gördüğüm an buzlar eriyo😂