Ayysssn Sadece balayındayken hergün yaptık o da 4 gündü zaten 😂 Maşallah hergün bi kaç sefer yapana 😂 Ben eşimden daha istekliyim. Benim işim yokmuş evdeymişim aklıma o yüzden hep seks geliyomus bahaneye bak sanki dünyada çalışan tek erkek😂
TombulHatun Kuzulkurt ZRaporu ay sizin içiniz geçmiş be ne 3.5, 4.5 saati saat başı olmazsa olmaz kurulu alarm gibiyiz max 2 saate bir yapmam lazım
bayangamzelili Sexy_lady bizim 25 dk oral ön sevişme 35 dk yakın birliktelik oluyor çocuktan ve eşimin iş durumuna göre haftada 2 bazen haftada 1 olabiliyor 3 soru içinde duruma göre 2 defa olduğunda oluyor gün içerisinde müsaitlik takvimine bağlı 😀
dolapfaresi Sexy_lady kadınlar nazli olur derler gerçi yapan kadında yapıyor benim bir arkadasim oturtugu apartmanın altı a101 kocasinda berber bişey lazım olunca kocasını arıyor al gel diye kendi gidip hayatta almaz🤷🏻♀️
Sexy_lady dolapfaresi 🤔🤔🤔🤔 kuzum iyi dedin hoş dedin de Ben konuyu nereye bağlıyacağımı anlayamadım 🤣🤣
Sexy_lady Snmy haaaah işte sneim gibi düşünen de ayrı Bi kabile var güzelim 🤣🤣🤣 acun ılıcalı ya bağlamak istemiyorum Ama sorcam önce nedenini sonra da neden bu konuya vardığını öğrenelim 🎤 söz sende 🤣🤣
[silindi] Sexy_lady gerçeğim tabi ki 😃 ama diyorum ya bebek olunca daha zor oluyor öyle eskisi gibi Her gün yapılmıyor 😃 tam ilişki ortasında bebek uyanıyor falan
Sexy_lady Limonlupopkek ya ya pek ateşli oluyor gülüm sorma bak ben 2 haftadır yapmıyorum pek ateşliyüm ama kendime işte başka Bi halta yaradığı yok adam da tık yok 2 gün sonra adet olurum hopppp 7 gün ordan çak 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Genç yaşımda soldum topraktan geldim toprak olup gidecemmm😭😭😭
Limonlupopkek Sexy_lady esin neden istemiyor. Dikktaini cekecek seyler giydiginde de hic fark etmiyir mu
Sexy_lady ZRaporu kaaçç saaat 😬😬😬 yavrum senin o 3.5 saat dediğin varya ben aylık toplasam etmez 😭😭 ironi yapıyorsan söyle de özenmeyelim boşuna 🤣🤣🤣
Sexy_lady Ortasekerlikahve ayyy ne kadar da bensin öyle canım gel Bi sarılıcam sana geeel nereye el sallıyoruz 😭😭😭😭🤣🤣🤣
Ortasekerlikahve Sexy_lady daha da hiç umudum kalmadı. Nişanlılık döneminde de hiç konuşmadı o yüzden artık bir beklentim yok yüzyüze konuşmayı geç daha hiç mesajda bile konuşmadı düşün 😎
Ayysssn Sexy_lady Yok kıızzz deme öyle canım kocam kıyamıyom yinede 😂 Sıfatını gördüğüm an buzlar eriyo😂
dolapfaresi Sexy_lady ben hamileyken çalışıyordum falan dedin ya bende kadınlar her zorluğu çeker sesi çıkmaz erkeler mesaiden gelip malak gibi yayar yorgunum deyip durur. Arkadaşımın örneğini verdik hiç kendini yormuyor aslında öyle olmak gerek dedim yani inşallah anlata bilmişimdir😂🤣