Beklemedeanne
2 çocukla boşandım babamın evine geldim ne babalık yaptı ne 1 kuruş parası geldi. Ben kendim için zaten istemedim ama çocuklara da gerekeni yapmadı kaldım babaların yanında çalışıp gül gibi baktım çocuklarıma biri 8 biri 4 yaşında şimdi öyle de bi yapılır evim olmasa da yapardım o kadar eminim kendimden zor ama imkansız değil hiçbişey

Esme11 çok şükür maddi durumum iyi oda beni o konularda üzmedi kendim mühendisim çalışıyorum kimseye muhtaç değilim ama bukadar emek edip herşeyin boşa geçmiş olması beni çok yaraladı

Beklemedeanne Ya dediğim gibi şiddetli geçimsizlik bı şekilde hallolur çocuklarınz için bı şans daha tanıyın oturun konuşun bakarsın yuvanizin kıymetini anlarsınız çocuklar için zor olur ayrılmanız hepiniz için hayırlısı neyse o olsun inşallah 🙏🌸

Nayino Size helal olsun 😊Sizin gibi muhteşem anneler iyi ki var👏❤️

Beklemedeanne teyzem 15 yıldan sonra 4 cocukla boşandı..temizliğe gitti ,tarlaya gitti çocuklarına bakıyor….esi olacak adam 1 lira vermedi çocuklarını görmeye bile gitmedi…aslanlar gibi 4 çocuğuna hala bakıyor ayrılalı 10 yıl oldu kimseden maddi yardım almıyor evlatlarını okutuyor temizliğe giderek namusuyla şerefiyle ayaklarının üstünde

Beklemedeanne Valla o durumda bile dişinden tırnağından artırarak para biriktirmiş bizim haberimiz yoktu o parayla da kendine bir dükkan açtı şimdi çok rahatlar Rabbime bin şükür 😊

Beklemedeanne Senden boşanıyor çocuklardan değil!!Hayy Allah’ım ya öküz öldü ortaklık bitti hesabı,çocuğunu hırs uğruna niye ebeveynler zor durumda bırakıyor bu kısmı hiç anlayamıyorum…Böyle bi adam için nasıl toparlanırımdan ziyade galiba son kuruşuna kadar nasıl alabilirim planlarına girerdim,ya ben çok kötüyüm ya da sizler çok iyisiniz🤷🏻‍♀️

deleted13 hayatta herşey para değil ben zaten param olmasada çalışıp kazanabilirim ama çocuğun babasız büyümesi o farklı bir durum belki şuan yeni olduğu için duygusal düşünüyorum onları ve kendimi etkilenmeden nasıl toparlarım tek derdin bu kafamı toparlamak evet boşanıyorsun ama okadar emek ediyorsun zamanını harcıyorsun ve sonu hüsran oluyor ona yapcak bişe kalmıyor

Beklemedeanne Malesef hayatta çoğu şey artık para,ben de babasız büyüdüm sana şunu söyleyeyim sağlıksız ailede büyüyen o çocuklar yine mutlu olmuyor bilin,bazen çocukların ruh sağlığı açısından da ayrılmak gerekir + senden ayrılıyor ilişkiniz biterken çocuklardanda mı boşanıyor yok sayıp size yüklüyor sorumluluklarını ve sen böyle bir adam için çocuklarım babasız büyümesin diyorsun pardon “hangi baba?”…

Maviay
              Teşekkür ederim ☺️😘ama anne olan olmayan herkes başarabilir hiçbir kadın güçsüz değil hiçbir erkeğe de bağlı değil

4 gün sonra