• Muhabbet
  • Eşimin tartisma çıkardığı konu

Yasak_elma evet aslında kıskançlık ta değil gitttigim yerde bebeği vermemezlik gibi bı huyum hiç yoktur bilmiyorum saçma bı sebepten patladı konuşmuyoruz bütün hevesimi kırdı şöyle içindekileri diyorum kavga etmek istemiyorum sus konuşma falan yapıp duruyo ilgiyi görünce bı tarafı kalkiyo

Anilla aldıklarımi iptal ettirdim maalesef bizim kavgalarimiz küçük büyük farketmez dibine kadar uzuyor alıştım artık sadece ağrıma gidiyo bu kadar uğraşıp , gözünün içine bakıp karşılığının böyle olması

Zemheri_ ben başta güldüm ciddi olduğunu anlamadım bı baktım baya ciddi ciddi söyleniyordu

Asyasel Kusura bakmayın ama böyle şeyleri hesaplayarak yaşamak zor olmuyor mu?Kimden alıyorsa alsın bebeği ev sahibi,bebeği babasından da mı sakınıyordunuz anlamadım,adamın da çocuğu sonuçta🤷🏻‍♀️

Asyasel siz cocugu mu paylaşamadınız? kız onun kucagından alsınlar bir kere ne olucak. burdan nasıl kıskançlık cıkardı ben anlamadım ?kafamda 333333 soru var suan. Kusura bakma lütfen ama cok gereksiz. kocaman cocuklu insanlarsınız benim kucağım senin kucagın mı var ?cocuk ikinizin bu bir.ikincisi gittiginiz yerde ilgiler de cocuga gidiyor size degil.

Anilla eşim ccoook uzatır ben gulen biriyim yüzüme baksa gülerim ama o uzatıyor bende bakmamayi tercih ediyorum

Rouge kıskançlık yapan ben değilim kıskandığim için de çocuğu almıyorum

Asyasel kusura baksın o zaman beyefendi.sende düşme peşine keyfi geliyorsa gelsin konuşsun o senin adım atacağından çok emin ondan bu tripler uzatmalar. Bebeğinle ilgilen aksine yokmuş gibi derdi neyse gelsin çözsn

Asyasel cocuk ayaklansın sorun cozulur kimsenin kucagında olmaz kendi yürür olur biter biriniz bir elini digerinizin diger elini tutun tamamdır

Asyasel hep adım
                Atan sen olduğundan bu rahatlık. Suç sende haklıysan haklı tarafta kal. Suçluysan da gidersin esin alışmış senin hep gelmene hayatta sana gelir mi ?

Asyasel “Senin bu kıskanç huyundan sıkıldım” demiş. Bebeği mi kıskanıyorsunuz yoksa eşinizi mi? Yani bir kadın bebeği eşinizden alacak diye mi kıskançlık yapıyorsunuz? Sanki öyle bir izlenim aldım.

Asyasel senin bu kıskanç huyundan sıkıldım neyin kıskançlığı bu kalbini kircagim çok şey var da susuyorum gibi söyler söyledi

Eşin için sorun teşkil etmiş bazı davranışların ki bunları söylemiş.

Marbled çocuğu kapıya giderken benim taşımami kast ediyor o lafından sonra çocuğu al kendin taşı kıskançlık değil böyle kıskançlık mi olur dedim cevap yok o kendi idine göre konuşuyor genelde

Anilla bı anlayan siz oldunuz sanırım diğer herkes kıskandığimi düşünmüş yazdigim şeyden asla kıskanılacak şey değil hatta bilinçli bile yapmamıştım o an ay bilmiyorum güncellemesi gelmiş diyorum ben böyle olunca

Asyasel Bence benim anladığım gibi düşünüyor olabilir. Yoksa bunda kavga çıkarılacak bir durum göremiyorum.