Yasak_elma Asyasel konuşmuyorsa konuşma hiç götünü kaldırma canım kendini bi b*k sanmasın.Boşver sen bebişinle ilgilen takma kafana .Resmen bişeylere sinirlenip sinirini stresini senden çıkartmış.Stres topumusun sen
Asyasel deleted13 şuan kafam benimde yandı bebeği gittiğimiz yere daha girmeden kucağıma sliyorum ayakkabıyı çıkarırken de bebeği alıyorlsr o zaman veriyorum buna kıskançlık beni kiskaniyorsun diyo😂😂
deleted13 Asyasel Tamam doğru anlamışım 😄,aranızda daha önce böyle bi durumla ilgili(farklı bir misafirliğe giderkende vs.) konuşma mı geçti örneğin”Bebeği bana ver benim kucağından alsınlar gibi gibi…
Asyasel Anilla dimi hiç olmadık alakasız bı konuda kıskandığimi söyledi bide 1-2 kere de yolda küçümser şeyler söyledi artık gotunu kim kaldırdiysa
deleted13 Asyasel Daha önceki şeylerin patlamasını yaşamış kendi de aynı şeyi yapıp sana öyle demesi yanlış…Yoksa bebeği benden alsın senden alsın muhabbeti saçma geldi aman boşverin hanginize denk gelirse ondan alsınlar 😄
Minikkus975 Yaptığıniz bencillik eşinizi saf dışı tutuyorsunuz farkında değilsiniz. Siz bir ailesiniz yeri gelir sizin kucağınızda olur yeri gelir eşinizin sitem etmekle haklı çünkü nasıl siz mutlu oluyorsanız oda mutlu oluyordur bu durumdan. Biraz empati.
Asyasel Minikkus975 neyin empatisi gece o kalkıyor herhalde herşeyde empati mi yapıyoruz da kalkmış bunda empati kurucam ayrıca oda alıyor ayrıca bununla da mutluluk belli etmesin asıl o zaman ondaki kiskanclik mutlulugumumu kiskaniyor
Minikkus975 Asyasel ilk çocuğunuz sanırım nasıl ki ilk defa annelik duygusunu tadıyorsanız oda ilk defa baba oluyor bırakın o duyguyu yaşamasına izin verin hani özellikle elinden almanız kesinlikle hoş değil.
Asyasel Minikkus975 anlatamıyorum sanırım evet ilk çocuğumuz bırakıyorum tabikide oda taşıyor ayirca hevesi varsa insan içinde değil evde ilk önce yapsın gösteriş için değil şuan konuya bakışınız çok farklı bebeğimi babasından kiskancak değilim
Minikkus975 Asyasel kıskandığınızı söylemedim ki öyle olduğunuda düşünmüyorum bebeğinize gösterilen ilgi kucağınızdan alınması hoşunuza gidiyor evet güzel birşey. Aynı şeyi yaşamayı eşinizde istiyor biraz daha masumane yaklaşabilirsiniz
Trendyol Asyasel bence cok gereksiz bir tartisma degil.sadece yeri zamani degilmis.sanirim babasina bile vermiyorsunuz bebeginizi o da dolmus tasmis bir anda.