delibirii Marbled zaten tek etken ısı yalıtımı olamazki😊 evde küçük çocuk bebek vs omadığı için çok fazla yakma gereğindede bulunmuyoruz. Haklısınız yani lafım yok 🙃
Cilekliturtaa Peynirlikadayif geçen 320 bu ay 375 geldi sadece kullanmadığımız bir oda ve hol kapalı 40 da yanıyor çok soğuk olduğu birkaç gün 45 e çıkardık okadar bende baya yükle bekliyordum ama 375 gelince bir oh çektik. Evimiz yalıtımlı buarada ama üst komşumuza 880 geldi
Esmerkiz39 Peynirlikadayif Banyo hariç bütü odalar açık. 994₺ geldi 1000₺ olsa napardik 😁😁 Hakediyoruz kuzum. Biz yaptik bunu biz 😂😂😂
Blondie Mavili_ benim kızımda 2.5 yaşında oğlum 4 aylık ikincisi çocuğu düşünüyorsan bence birazdaha büyüsün oglun cok zor oluyor
Mavili_ Blondie bende beklemek istiyorum tabi ama rahimde kist çıktı doktor da ya ameliyat ya bebek dedi yaşım küçük daha ameliyat olmak istemiyorum o yüzden
Blondie Mavili_ yardimcin varsa zorlanmam diyorsan yap ozaman canim tabi ama diger yanıda guzel beraber buyucekler ve ilerde sen rahatlicaksin
Yaman Peynirlikadayif 5 petek bir havlupan yanıyor evin içi 22 derece bu ay 700 lira geldi ehh idare eder diyoruz 🙃
ketenprenses Bize geçen ay 568 TL gelmişti bu ay 658 TL geçen ay 2 petek aciyorduk bu ay 4 petek açtık ben 700 gelmesini bekliyordum fatura bana göre iyi geldi…..
Popy_ ketenprenses bu konuda bı dayının röportajı vardı sıkıştıkça gaz çıkarıyoruz demişti 😅🤦🏻♀️😅 Güler misin ? Ağlar mısın?
Slnhazl10 ketenprenses Peteklerin üst düğmesi var ya ceviriyorsun onu sonuna kadar acicaksin alttaki düğmeyi kapatıp 1 tür acicaksin kombi petek sıcaklığı da 53,54 olacak youtubede var
uykucu_ykuuu54 Peynirlikadayif 503 tl e geldi. 2 küçük petek tek yanmasina rağmen. 45 te açıyorum hep . Evde battaniye ile oturuyoz
Ela34 Peynirlikadayif evim 40 da yanıyor salon ve yatak odası açık sadece 680 bana geldi ısınamıyorum diye ısıtıcı açtım birde bebek olduğundan elektrikte 530 gelmiş eşim küplere bindi diğerlerini saymıyorum bile geçim zor iş
Peynirlikadayif Elizabeth 😱😱😱 var mı mi ???? Günlerce evde yat da eşim 3 güne yakın hatta kar yağdı ilk gece fabrikada kalmak zorunda kaldı 🥺