Yaman Peynirlikadayif 5 petek bir havlupan yanıyor evin içi 22 derece bu ay 700 lira geldi ehh idare eder diyoruz 🙃
ketenprenses Bize geçen ay 568 TL gelmişti bu ay 658 TL geçen ay 2 petek aciyorduk bu ay 4 petek açtık ben 700 gelmesini bekliyordum fatura bana göre iyi geldi…..
Popy_ ketenprenses bu konuda bı dayının röportajı vardı sıkıştıkça gaz çıkarıyoruz demişti 😅🤦🏻♀️😅 Güler misin ? Ağlar mısın?
Slnhazl10 ketenprenses Peteklerin üst düğmesi var ya ceviriyorsun onu sonuna kadar acicaksin alttaki düğmeyi kapatıp 1 tür acicaksin kombi petek sıcaklığı da 53,54 olacak youtubede var
uykucu_ykuuu54 Peynirlikadayif 503 tl e geldi. 2 küçük petek tek yanmasina rağmen. 45 te açıyorum hep . Evde battaniye ile oturuyoz
Ela34 Peynirlikadayif evim 40 da yanıyor salon ve yatak odası açık sadece 680 bana geldi ısınamıyorum diye ısıtıcı açtım birde bebek olduğundan elektrikte 530 gelmiş eşim küplere bindi diğerlerini saymıyorum bile geçim zor iş
Peynirlikadayif Elizabeth 😱😱😱 var mı mi ???? Günlerce evde yat da eşim 3 güne yakın hatta kar yağdı ilk gece fabrikada kalmak zorunda kaldı 🥺