Saripapatyaaa evet cok.memnunum 5 sene oldu yaptirali koltuk alti ve bacak tamamen bitti ozel bolge.sadece cok az kaldi .alarak gidiyorsunuz ya da onlar isleme baslamadan jiletle aliyorlar kendileri soylerler.zaten nasil gitmeniz gerektigini
Alexandrite lazer
Mera3939 Kac seans gittiniz acaba ☺️
Saripapatyaaa Ben çok memnunun ben 12 seansa yakın gittim 4 dene önce bitti seanslar hamile kaldım doğum yaptm koltuk altı bacak hiç çıkmadı. doğumdan sonra genitalde tek tük çıktı gözle görülmüyor neredeyse eldivenle koparıyorum zaten çok cansızlar
TombulHatun bıyık yanaklar yüz yani yaptınız mı bazilari bitirmesini i daha çok arttırdığını söylemişte
Saripapatyaaa yaptırdım ama bana başlarken yüz bitmez demişlerdi dedikleri gibi de oldu bitmedi çoğalmadı da aksine seyreldi 3 güne bir bıyık alırdım ben ayda bir alıyorum şuan. Ama yüzdeki deri altındaki kılları uayndırıp çoğala bilir de. Yüze gideceksen iğneliye gitmeni tavsiye ederim
TombulHatun teşekkür ederim kuzum çok kararsız kaldım göğüs ucu ve sırt üstü de kararsızım ince ve bazıları sarı olduğu için görmeyeceğini düşünüyorum o yüzden oralara girmeyeyim bence yarım sırt yarım göbek daha iyi
Saripapatyaaa Sırt ve göbeği iyi araştır ben oralara gitmedim ama sarı tüyü görmez alexandrite daha da kalınlaştırabilir. Kil kökü ne kadar kalın kıl ne kadar koyuysa o kadar etkili oluyor bence
TombulHatun Teşekkür ederim canım 💜
Defnee banada yardımcı olur musunuz
Saripapatyaaa ve soğuk hava ufluyordu aynı zamanda yaparken
@Defnee ulase cift başlıklı Buz ve soğuk hava üflemeli Alexandrite fotoğraf da ekleyebilirim
- Düzenlendi
Saripapatyaaa Ipl cihaz bu maalesef ki alexandrite deyil
Saripapatyaaa ayni sizinki gibi 6 arti 2 8 seans toplam😇
TombulHatun canım senin hormanel bir sikintin varmiydi öyle olunca lazer ise taramaya biliyormuş ya ondan sordum
dolapfaresi yok canım lazer işe yaradı zaten hiç çıkmadı kıllar yani 4 sene oldu koltuk altı bacak tamamen bitti . doğum yaptıktan sonra genitalde tek tük çıktı yüzüm bitmedi sadece
Saripapatyaaa 6-7 sene oldu yaptıralı çok memnunum, en iyi cihazlardan birini tercih etmişsiniz
Lavinia_ dimi kandirildim resmen ilk seansa 350 verdim bide
Mera3939 teşekkür ederim
Findukkk benimki Alexandra değilmiş IPL ymis ne yazık ki