MeryemStKonyar Sevilen ama doğru değil mi yani hele birde çoluk çocuk okul iş beslenme hazırlık derken fışkırtmak nerde biz nerde 😂😂😂
Elift Asmin hahaa hemşireler fiskirikla.mi uğraşıyor komik kadin. Düşünce ve bakış açısı cahil insan vakalara bakmiyo Namussuz değiliz diye barikat kurmana gerek yok saf kizim benim ezik hissetme kendini fiskirtabilirsin canım hemsireden destek sana. Azıcık moral olsun sana kiyamam
Gamze88 Elift sizin buraya katılama amacınız ne acaba 🧐🤔yorumlarınızı da sizede daha çözemedim.galiba siz Sakin daha kapalı sohbetleri seviyorsunuz,öyleyse burası hiççççç size göre değil bence yanlış yerdesiniz 🙄
Elift Gamze88 bı amacım yok malesef . Bı kaç saçma post vardı onlara yorum yaptım düşüncelerimi yazdım bu yani
Gamze88 Elift tamam da normal post yok Burda 😂bende onu diyorum 🙈yanlış yerdesiniz zannımca😁yoksa kaynana fln mısınız😅gelinleri hizaya sokmak icin mi geldiniz 😒😒
Gamze88 Elift sizin gibi bizde düşüncelerimizi yazıyoruz amaaaa yorum yazarken onu da göz önüne alarak yazın o zaman😁güzelim sayfayı gelin kaynana programına çeviriyorsunuz yorumlarınızla🤪
Elift Gamze88 yoo r post öyle değil iyi bakın bir kaç tane kendi gibi olanlar var. Evet şu duygymudur onun casusuyum kocası her haltini ogrenebilirheran
Duyguahin Eliftçatla da patlâ da elif. Nişanlım beni el değmemiş biliyo. Kendi dr bakır ve kimseyle çıkmamış. Cumartesi düğünüm var ve senin için daha bi keyifli oyniycam. Erik dalı calarkene gelinligimi salicam sana inat 😂😆😂😆😂😆😆😆😆
Asmin Elift hahahah yaw ne sefsin kendin fışkırtabildiğini açıklıyorsun yaniii 😂 Buyurun zatı şahanemiz sizi dinliyoruz 😂😂😂😂
Duyguahin Elift valla ben sevgililerimle oral seks yaparken öyle bi fiskiriyodumki yemin ederim titreye titreye orgazm oluyodum hem de kizligim bekaretim zarar görmeden 😆😆😆😂😆😂😆😂😂😆
Elift Asmin yeminle beyin yerine şaman var kafada salakca cevaplar veriyorsun söylenmek istenileni algılamaya ak kadar malsin
Asmin Elift canım benim beynimdeN şüphem yok ama senin var galiba sürekli insanlara bi hakaret bir saygısızlık ama tatlım eksikliğini insanlara saldırarak geçiştiremezssin 😂