Gamze88 Elift sizin gibi bizde düşüncelerimizi yazıyoruz amaaaa yorum yazarken onu da göz önüne alarak yazın o zaman😁güzelim sayfayı gelin kaynana programına çeviriyorsunuz yorumlarınızla🤪
Asmin Elift hahahah yaw ne sefsin kendin fışkırtabildiğini açıklıyorsun yaniii 😂 Buyurun zatı şahanemiz sizi dinliyoruz 😂😂😂😂
Duyguahin Elift valla ben sevgililerimle oral seks yaparken öyle bi fiskiriyodumki yemin ederim titreye titreye orgazm oluyodum hem de kizligim bekaretim zarar görmeden 😆😆😆😂😆😂😆😂😂😆
Duyguahin Eliftçatla da patlâ da elif. Nişanlım beni el değmemiş biliyo. Kendi dr bakır ve kimseyle çıkmamış. Cumartesi düğünüm var ve senin için daha bi keyifli oyniycam. Erik dalı calarkene gelinligimi salicam sana inat 😂😆😂😆😂😆😆😆😆
Elift Asmin yeminle beyin yerine şaman var kafada salakca cevaplar veriyorsun söylenmek istenileni algılamaya ak kadar malsin
Asmin Elift canım benim beynimdeN şüphem yok ama senin var galiba sürekli insanlara bi hakaret bir saygısızlık ama tatlım eksikliğini insanlara saldırarak geçiştiremezssin 😂
Elift Duyguahin ayy banane ya ne b....k yersen ye ben zaten evliyim senin neyini kiskancam salak yaa adama acidin sadece namussuz bı kari aldığı icin
Duyguahin Elift nisanlim odtü mezunu gumruk müfettişi. Kendisi değil ama annesi çok zengin. Bana düğün hediyesi ev aliyo hem yüzme havuzlu hem Fitness li saunali bir siteden hasetinden catla😂😂😂😂😂😂
Elift Duyguahin bebek ya bunlarla mi hava atıyorsun kuş gibi beynin var valla cahilsin daha . Parani mi evini koçanı mi kiskancam biraz mantıklı konuş saçma saçma konusma