Belada Asmin valla bende boşalmanın hasını yaşıyorum sanıyordum ama beterin beteri varmış Amaan boşver bu halimden de memnunum fışkırtıp napıcaz bide ortalık temizle sonra işin yoksa😂😂
Asmin Belada ya bişey diğcem ben kasılıyorum boşaldığım zaman tabi 15 saniye sonra bitiyor bunun beteri var mı yoksa ben miyaşamıyom 😂😂😂
Mela Asmin boşaldıktan hemen sonra ilişkiye devam edebiliyomusun ? Ben devam edemiyorum da ondan sordum bende mi sorun ki 🙄
Gamze88 Asmin bi bırakmadınız ki hastanede dinlenim ya 😂gülmekten kramplarım arttı😂orti ben yokken Cem yılmaza bağlamışsın 😁haydasmine noldu😂😂😂
Asmin Mela balla ben rahatladıktan sonra eşimin rahatlamasını bekliyorum işte oda rahatlayınca bitiriyom 😂
Belada Ya okadar su nerden geliyor ? Onlarınki boşalmaysa bizimki ne ? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ?
Mela Asmin ben devam edemiyorum illa 2-3 dakika ara vermem lazım oluyor anormal mi ki bu durum bilemedim
Asmin Mela yani Sen boşaldıktan sonra kocanında boşalması lazım ve 3 dk beklemem lazım diyon bilemedim şimdi 😂
Mela Belada yok arkadaş olmuyo bende aslında rusum ama olmuyor bende de acaba türk erkeğinde mi bi sıkıntı var onlar mı yapamıyo 😂
Mela Asmin evet ikimiz aynı anda boşalamazsak ve ben önce boşalırsam eşimin beklemesi lazım o da bekleyince sonra devam edince bende istek olmuyor ve onunki uzun sürdüğü için canım yanıyo tek ben mi böyleyim yaa 🤦🏻♀️