Asmin bi bırakmadınız ki hastanede dinlenim ya 😂gülmekten kramplarım arttı😂orti ben yokken Cem yılmaza bağlamışsın 😁haydasmine noldu😂😂😂

Gamze88 hahaha ortağım senin yokluğunu belli ettirtmemeye çalışıyom 😂
    Hayırdır hastane felan

Asmin fışkırtamıyorum dedim yat bakalm dediler 😂😂😂dermişim.safra kesesinde taş şüphesi 🥴

Mela balla ben rahatladıktan sonra eşimin rahatlamasını bekliyorum işte oda rahatlayınca bitiriyom 😂

• Mela bunu yanıtladı.

Asmin ben devam edemiyorum illa 2-3 dakika ara vermem lazım oluyor anormal mi ki bu durum bilemedim

Mela yok yok değil bizde zor oluyor da onlar maşallah makineli tüfek gibi 😂

• Mela bunu yanıtladı.

Belada yok arkadaş olmuyo bende aslında rusum ama olmuyor bende de acaba türk erkeğinde mi bi sıkıntı var onlar mı yapamıyo 😂

Mela yani Sen boşaldıktan sonra kocanında boşalması lazım ve 3 dk beklemem lazım diyon bilemedim şimdi 😂

• Mela bunu yanıtladı.

Asmin evet ikimiz aynı anda boşalamazsak ve ben önce boşalırsam eşimin beklemesi lazım o da bekleyince sonra devam edince bende istek olmuyor ve onunki uzun sürdüğü için canım yanıyo tek ben mi böyleyim yaa 🤦🏻‍♀️

Mela ya tek sen değilsindir çoğu kişide vardır sıkıntı etme bazen sex dönemleride oluyo geçer bence merak etme