Lavinia_ ben şimdi lazere gittiğim yerle mesajlastim da diyorlar ki cihazimiz ipl sistemli değil. Bitiş garantisi veriyoruz falan

Lavinia_ inanmadım bu mesajlarına nasıl Bi soru sorabilirim ki cihazın diod olmadığını söylesin

Zynpblg canım asla hiç kimse kendi cihazını kötülemez biz IPL kullanıyoruz demez.ben kaç kere gördüm IPL cihaz kullanıb da instagram sayfalarına son texnoloji buz lazer kullanıyoruz yazan 🤦🏻‍♀️

Lavinia_ benim gibiler bilmeyince kanıyoruz hemen 😕 peki ipl cihaz olan merkezlerde başka cihaz da olur mu. Kadının biri ben gittiğimde demişti ki ben bu cihazla girmiyorum diğer cihazla girecem tabi ben bilmediğim için sebebini sormamistim

Zynpblg belki de vardır canım bilmiyorum sen nereye gidersen ben diod cihaz istiyorum de artık cihazları da tanıyırsun dimii

Saripapatyaaa merhaba canım bnm bulunduğum yerde Dilan p. Merkezinde arkadaşımın ablası çalıştı geçenlerde 14 Şubat ivin kampanya yapmışlar kendisine sordum tabi şuan calismiyr asla tavsiye etmediğini yüzünü çok kötü yaptıklarını söyledi bnde kararsizdim fiyatı güzel dye gitmek istiyordum tamamen onlarıda sildim listeden şuan sadece klinikler etkili cihazlar kullaniyrlar onlardan birine gidicem

_Miniktirtilinannesi_ evet biraz araştırınca çoğu kişinin memnun olmadığını gördüm insanlık nereye gidiyor gerçekten anlamıyorum gerçekten zar zor biriktirdiğimiz paralarla tüylerimizden kurtulmaya çalışıyoruz başka bir hemcinsimiz bizi tatlı diliyle kandırıp paramızı aliyorlar bir hiç uğruna Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

Zynpblg rica ederim ne zaman sorun olursa yardımcı olurum ben sana 🙂😘

Lavinia_ Ya peki bu yanma hissini nasıl yapicaz? İlk defa lazere girdim 1 seans. Diod makina, ütüleme. Canım çok çok yandı ki normal doğum yaptım bu kadar aglayacak durumda değildim. İkinci seansı erteliyorum sürekli o açıdan. Lütfen help🙏🏻