Telvesizkahve olur tabi maksat vucudunuzu nemli tutmak 🙂
Lazer epilasyon hakkında bilgi
Saripapatyaaa merhaba canım bnm bulunduğum yerde Dilan p. Merkezinde arkadaşımın ablası çalıştı geçenlerde 14 Şubat ivin kampanya yapmışlar kendisine sordum tabi şuan calismiyr asla tavsiye etmediğini yüzünü çok kötü yaptıklarını söyledi bnde kararsizdim fiyatı güzel dye gitmek istiyordum tamamen onlarıda sildim listeden şuan sadece klinikler etkili cihazlar kullaniyrlar onlardan birine gidicem
_Miniktirtilinannesi_ evet biraz araştırınca çoğu kişinin memnun olmadığını gördüm insanlık nereye gidiyor gerçekten anlamıyorum gerçekten zar zor biriktirdiğimiz paralarla tüylerimizden kurtulmaya çalışıyoruz başka bir hemcinsimiz bizi tatlı diliyle kandırıp paramızı aliyorlar bir hiç uğruna Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Mathilda6 evet bitsin bi an önce 🥴
Saripapatyaaa gerçekten öyle eşimden aldığım haftaliklari biriktirip gidicem düşün yani biriktirip gidicem ama onlar kandırma derdinde
_Miniktirtilinannesi_ 10 kuruş fazla verip kliniğe gidicem başka çare yok çok şükür ki @Lavinia_ sayesinde artık bilgiliyim makineleri tanıyorum anlıyorum hemen
Saripapatyaaa bir yardımım dokunduysa ne mutlu bana ❤️
Saripapatyaaa kesinlikle onun sayesinde bende çok güzel şeyler öğrendim 🙏😍