- Düzenlendi
Saripapatyaaa evet canım hormonlar aktif olduğu için lazer işe yaramıya bilirmiş o yüzden önerilmiyor hem daha fazla acıyor can, cilt çok hassas oluyor
Saripapatyaaa evet canım hormonlar aktif olduğu için lazer işe yaramıya bilirmiş o yüzden önerilmiyor hem daha fazla acıyor can, cilt çok hassas oluyor
Lavinia_ Merhaba postunuz çok anlaşılır olmuş, güzel anlatmışsınız 🌸 Bende buz lazere gitmek istiyordum bir kaç video izledim kıl köklerini tamamen bitirmekle alakalı bir araştırmak istedim sizin postunuz güzel denk geldi 😅 Vücut sağlığı için herhangi bir zararı var mıdır acaba kıl köklerini tamamen bitirmenin (toksik maddelerin atılmasına vücudun kıl kökleri sayesinde vücut ısısını ayarlaması vs) bir zararı olur mu cesaret edemedim sağlık açısından bir sorun olur mu diye
@"Lavinia_"teşekkür ederim lazer sonrası krem diye bikaç marka gördüm normal kremlerden daha pahalı sadece onlar mı kullanılması gerekiyor merak ettim
@"Lavinia_ teşekkürler
Lavinia_ ya ben şey sormak istiyorum lazere baslicam fakat kullandıkları makina robotix bilgi sahibimisin acaba bu makina hakkında ???
Lavinia_ başka bı merkezle görüştüğümdrde buz lazer yapıyorlar sayfalarında gerçek buz lazer 4800 wolt atisliymis FDA onayliymis siyah ve çok tüylü ciltlere uygun mudur sence ?
Polyannacilik merhaba canım bu cihaz IPL cihaz
Polyannacilik ismi ne canım
Lavinia_ yani bilmiyorum ama bı büyük seye bağlı ya onun üstünde leaseir yazıyordu ismini bilmiyorum
Lavinia_ peki etkisi nedir onerirmisin ??? Çünkü bu cihazla tüm vücut 1500 istedi
Ama buz lazer tüm vücut 5000 dedi