Lavinia_ ewt burda hiç bı merkezde buz lazer yok. Hepsinin makina ismi aynı. Bide hepimiz açık tenli, kıllarımız da kalın ve koyu renklidir.
Lazer epilasyon hakkında bilgi
Telvesizkahve makinaya zarar verecek gibi bir şey olmaz ama reglin bittikden sonra seansa gitsen daha iyi sonuç alırsın ama bu dökülmeyecek anlamına gelmiyor canım
Telvesizkahve İpl cihaz pek tavsiye ede bileceğim bir cihaz değildir canım yanı kalıcı bir çözüm değildir maalesef ki 😕
Lavinia_ Ama ilk seanstan sonra 10. Gün kese dediler keseden sonra baya baya dökülme başladı. Şimdi hala öyle kıl kökleri çok cansız çabuk dökülüyor. Kıllardan kurtulmak hayaldi benim için umudumu yikmak istemiyorum yaa. 7 senedir agdaya gidiyorum hiç azalma olmadı . Tek umudum bu lazer 😏 bide normalde kaç seans oluyo tüm vücut. Bizimki 12 seans
Lavinia_ yaa ama sanırım buradaki tüm merkezlerde ipl cihaz kullanılıyor. Bide sayılı merkez var . Paket olarak ödeme yapmıştım . İnşallah işe yarar yaa
Telvesizkahve seansdan sonra 1 gün vucudunuzu suya vurmayın. 10-15 gün sonra kese yapmaya başlayın haftada 2 sefer tüm vücüt iyi bir cihazda 10 seansda bile biter canım 😘
Telvesizkahve illa vardır canım diod kullanan merkezler. Belki de işe yarar mörelini bozma 🙂
Lavinia_ ewt aynen banada öyle dediler. Kuzenimle kıl köklerimiz aynı. 6. Seansta çok çok az kaldı dedi. sonuna kadar girmemişti .
Lavinia_ inşallah yaa. Kuzenler gayet memnun 4 kuzenim gitti. Bizde şimdi 3 kardeş ile bı kuzen daha gidiyoz bakalım . Bide losyon krem öneriliyor onlar niçin şart mı kullanmak
Telvesizkahve lazer işlemi yapıldığı zaman cilt kuruyor o yüzden öneriyorlar ama merkezden alma dışarıda satılanların aynısı ama fazladan fiyat koyuyorlar üstüne
Lavinia_ elimde herbalife in losyonu var olur mu acaba
Telvesizkahve olur tabi maksat vucudunuzu nemli tutmak 🙂
Saripapatyaaa merhaba canım bnm bulunduğum yerde Dilan p. Merkezinde arkadaşımın ablası çalıştı geçenlerde 14 Şubat ivin kampanya yapmışlar kendisine sordum tabi şuan calismiyr asla tavsiye etmediğini yüzünü çok kötü yaptıklarını söyledi bnde kararsizdim fiyatı güzel dye gitmek istiyordum tamamen onlarıda sildim listeden şuan sadece klinikler etkili cihazlar kullaniyrlar onlardan birine gidicem
_Miniktirtilinannesi_ evet biraz araştırınca çoğu kişinin memnun olmadığını gördüm insanlık nereye gidiyor gerçekten anlamıyorum gerçekten zar zor biriktirdiğimiz paralarla tüylerimizden kurtulmaya çalışıyoruz başka bir hemcinsimiz bizi tatlı diliyle kandırıp paramızı aliyorlar bir hiç uğruna Allah sonumuzu hayır etsin inşallah