Lavinia_ Guliz losyon kullana bilirsin canım cildinə uyumlu olan ben her hangi vucut kreminie de kullanıyorum maksat vucudun nemlie kalmasın
Guliz @"Lavinia_"teşekkür ederim lazer sonrası krem diye bikaç marka gördüm normal kremlerden daha pahalı sadece onlar mı kullanılması gerekiyor merak ettim
Lavinia_ Rouge rica ederim çiçeğim 🌹😘 faydalı bir post olmuşsa ne mutlu bana 🤭❤️ sonun da seni de başlatık ya 🥳😂
Polyannacilik Lavinia_ ya ben şey sormak istiyorum lazere baslicam fakat kullandıkları makina robotix bilgi sahibimisin acaba bu makina hakkında ???
Polyannacilik Lavinia_ başka bı merkezle görüştüğümdrde buz lazer yapıyorlar sayfalarında gerçek buz lazer 4800 wolt atisliymis FDA onayliymis siyah ve çok tüylü ciltlere uygun mudur sence ?
Polyannacilik Lavinia_ peki etkisi nedir onerirmisin ??? Çünkü bu cihazla tüm vücut 1500 istedi Ama buz lazer tüm vücut 5000 dedi
Polyannacilik Lavinia_ fark nedir peki beni bilgilendirirmisin hangisini onerirsin ??? Hangisi daha bitiş garantilidir
Polyannacilik Lavinia_ yani bilmiyorum ama bı büyük seye bağlı ya onun üstünde leaseir yazıyordu ismini bilmiyorum
Lavinia_ Polyannacilik IPL cihaz önermem canım bir nevi ağda görevi görüyor ağda dan tek farkı batık olmuyor ama Leaseir iyi bir cihazdır tavsiye ederim
Esmaoral Lavinia_ hangi cihaz önerirsiniz mesela sizin bildiginiz ben 4. Seansa gidecem tüylerimde azalma var ama
Lavinia_ Esmaoral İpl cihazda tüyleri döker tabi ama kalıcı bir çözüm değil ama diod buz lazer ve Alexandrite cihazları öneririm