Lavinia_ canim kardeşimin gittiği güzellik merkezinin cihazi buymus buz lazer diye gidiyo ıpl cihazi yani bu dimi buz lazer degil

SWiNDLER rica ederim ❤️ umarım işinize yarar bilgiler olmuştur ☺️❤️

Deleted19 mesaj yaz kendilerine canım cihazın ismini öğren bakalım bir nasıl merkezse kendi yaptıkları işi paylaşmamış

Lavinia_ buz lazer adi altinda kiza bunu kullaniyolar gideli 2 seans oldu ama tuylerinde baya dökülme mevcut kafamiz karisti canim

Lavinia_ bide benim vucuttum beyaz öyle sarı degiliyim hamileyken agda yapamiyorum jilete gectim bacaklarımdaki tüh ama koltuk.altı vs kökleri siyahlaştı alexandirata mı seçmem lazım

selocan dökülme olur hatta diodakin den bile hizli dokulür ama ne yazık ki kalıcı bir çözüm değildir çikar tekrar

Lavinia_ bu bilgileri ben zaten biliyorummm😍🤣 tabiki senin sayende ❤️🙏 iyiki iyiki beklemisim bugüne kadar senin sayende heryere guvenilmeyecegini anladım ve bulunduğum yerde onlarca güzellik merkezi IPL yani ise yaramayan cihazlar kullanıyorlarmis bunu senin sayende öğrendim sadece 2 merkezde istediğim cihazlar var ve artık emin adımlarla gitmek beni çok mutlu ediyr iyiki varsin 😍