Lavinia_ İzmir
Lazer epilasyon hakkında bilgi
😊.
Lavinia_ bu bilgileri ben zaten biliyorummm😍🤣 tabiki senin sayende ❤️🙏 iyiki iyiki beklemisim bugüne kadar senin sayende heryere guvenilmeyecegini anladım ve bulunduğum yerde onlarca güzellik merkezi IPL yani ise yaramayan cihazlar kullanıyorlarmis bunu senin sayende öğrendim sadece 2 merkezde istediğim cihazlar var ve artık emin adımlarla gitmek beni çok mutlu ediyr iyiki varsin 😍
_Miniktirtilinannesi_ sende iyi ki varsın canım benim ❤️ ne mutlu bana yardımım dokunduysa ☺️ artık kandıramazlar seni 😁
Lavinia_ peki Dilan Polat güzellik merkezi hakkında ne düşünüyorsunuz fiber optik son sistem buz lazer kullanıyorlarmis
Saripapatyaaa onların kullandığı cihaz kendi üretikleri cihazdır bir tek Dilan polat şubelerin de vardır ne kadar etkili olur bilemiyorum ama kesinlikle buz lazer değildir bundan emin ola bilirsin. Bana kalırsa bilindik başka bir markayı tercih ede bilirsiniz
Lavinia_ iğneli epilasyon bitirmez mi 🥴 lazer bitirmezken iğneli bitirir. Lazere gittikten sonra tüyler iyice incelip lazer görmez hale geldiği zaman iğneliyle bitirelim isterseniz diyorlar ki ben yüzüme iğneliye gittiö tek seferde bir buçuk saatten fazla çalıştığı oldu buda seans şeklinde ve bitirdi tamamen 😇
- Düzenlendi
Annesi-bebesi iğneli epilasyon bitirir tabi ki yüz bölgesi için idealdır iğneli epilasyon ama vucut için diğerleri daha iyidir.🙂
Lavinia_ yaa bende yeni basladjm 1 seans gittim . Işığı tüm odayı kapladı ve gözlerim yordu gerçekten. Cihazın ismini sorduğumda aynen şöyle yazdılar Alex diode champion.. 5 6 seanstan sonra buz lazer e geçiyoruz dediler. Artık ne kadar doğru bilemiyorum. Kandirildim mi yoksa
- Düzenlendi
Telvesizkahve kesinlikle IPL cihaz gittiğiniz cihaz… Champion IPL lazerdir
Lavinia_ buzlazer sitesinden baktım hiç bizim burda hiç bı merkezde buzlazer yok çıkmadı. Ama kuzenlerim gitti lazerden sonra 2 kere hamile kaldılar. Seneler geçmiş üstünden memnunlar çıkmadı bı daha diyolar.
Telvesizkahve IPL cihaza mı gitmişler acaba?
Lavinia_ yaa bide geçen ctesi benim 2. Seans için randevum vardı. Gittim çok yandı ilki bu kadar agrimamisti. Adetime 4 gün vardı. Ama işlemi yapan bayan bana her an adet olacakmissin gibi makina tepki veriyor başlığı zarar görüyor dedi. Devam etsemde bı faydası olmayacak dökülme olmaz sadece yakar dediler. Varmı öyle bişey.