Zynpblg rica ederim ne zaman sorun olursa yardımcı olurum ben sana 🙂😘

Lavinia_ Ya peki bu yanma hissini nasıl yapicaz? İlk defa lazere girdim 1 seans. Diod makina, ütüleme. Canım çok çok yandı ki normal doğum yaptım bu kadar aglayacak durumda değildim. İkinci seansı erteliyorum sürekli o açıdan. Lütfen help🙏🏻

Telvesizkahve ne kadar yüksek atış olursa o kadar etkili sonuç alınır yüksek dediysem cildi yakacak kadar değil canım 🤭 eğer lazer yapıldığı zaman canın çok yanarsa derecesini azaltıra bilirsin 🙂 bunun ortalaması yoktur her derinin atış derecesi farklıdır canım

Lavinia_ anladım canım. Peki adet zamanı yaklaşınca daha çok yanma oluyor. Deri sivilceleniyor . Adet günlerine yakın. Yapmiyolar makina tepki veriyor başlığı zarar görüyor filan diyolar var mı gerçekten öyle bişey acaba

Telvesizkahve makinaya zarar verme gibi bir durum kesinlikle yok canım. Derinin daha fazla ağrımasın doğrudur ama o yüzden regldan sonra öneriliyor lazer daha acısız olsun diye 🙂

Lavinia_ buz lazere gidecekdim ama emzirme döneminde olduğum için sütün değerinin düşeceğini söylediler vazgeçtim sizcede öyle mi