ZRaporu Aşıdan kaynaklıdır. İçine boşalmadan hamile nasıl kalıcaksın ki? Dışarıdayken boşalmış hem de prezervatifle.
Esrakaya Alparslaninannesi Bende de gecen oldu hamileyim belki diye stresden adetim 5 gün gecikti cok strese girdiysen ondandir ve evet aşıdan sonra da hic gelmeyebilirde 1 ay. cok fazla kişi tanıyorum bi ay adeti gelmeyenin aşıdan sonra
roseriary Alparslaninannesi aşıdan sonra bende de 1 hafta kadar regl gecikmesi olmuştu. Sizinki de o yüzdendir hemen endişelenmeyin derim.
Alparslaninannesi Melekss 15 aylık bir bebeğim var. Açıkçası hiç hazır değilim. Her ay bu korkuyu yaşıyorum prezervatif+geri çekilme olduğu halde.
Me-likeeeeeeee Alparslaninannesi emziriyor musunux? Ben emziriyorum bu ay 12 gün gec oldum. Emzirmekte gecikme yapiyor
Alparslaninannesi Me-likeeeeeeee Evet emziriyorum. Ama adetim çok düzenlidir günü gününe gelirdi. Bugünde gelmeyince işkilleniyorum inşallah aşı kaynaklıdır
Yasak_elma Alparslaninannesi bende aşı oldum. 1 ay oldu aşı olalı ama hala adet olmadım.Aşıdan olduğunu düsünüyorum
Yasak_elma Alparslaninannesi kork canım pozitif düşün iyi düşün iyi olsun.Stres yaparsan süresi dahada uzar.Eşinle ikiniz eminseniz kendinden rahat ol olursun bikaç güne